Fashion

Beyoncé a purtat o bijuterie creată de designerul român Narcisa Pheres

Beyoncé a purtat o bijuterie creată de designerul român Narcisa Pheres

Diva de culoare şi-a etalat bijuteria la after-party-ul din seara galei Oscar.

beyonce-inel-narcisa-pheres-5

Beyoncé a avut o apariţie senzaţională la petrecerea Harvey Weinstein organizată după ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Artista a purtat o rochie verde, simplă, accesorizată cu bijuterii foarte scumpe, în valoare totală de peste 100.000 de dolari.

Printre piesele purtate de Beyoncé se numără şi un inel creat de Narcisa Pheres, celebra creatoare de bijuterii născută în România. Beyoncé a purtat pe mâna dreaptă un inel creat la comandă de Narcisa Pheres, bijuteria având un diamant uriaş sub formă de inima şi fiind estimată la 15.000 de euro.

beyonce-inel-narcisa-pheres-40  beyonce-inel-narcisa-pheres-2

Bijuteriile Narcisa Pheres sunt purtate acum de celebre VIP-uri din Statele Unite şi de vedete din lumea filmului de la Hollywood. Michelle Obama, Chrissy Meitz, Marcia Gay Harden, Tori Kelly sau Tracee Ellis Ross sunt doar câteva dintre personalităţile ce adoră creaţiile româncei.

Narcisa Pheres s-a născut în România, iar, după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American şi s-a mutat în Tokyo şi, ulterior, în Hong Kong, a dezvoltat la nivel internaţional brandul exclusivist PHERES, răsfăţând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare şi vestimentaţii şi accesorii masculine Bespoke.

Reprezentanţi ai famiilor regale, celebrităţi din lumea filmului şi a sportului, jucători importanţi din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres.

Pheres aduce luxul spre origini, creînd produse exclusiviste, de o calitate excepţională pentru o piaţă de nişă compusă din cunoscători ai bunul gust.

Narcisa Pheres

Modifică Setările