News

Robert De Niro şi Meryl Streep au luat prin surprindere publicul. S-au sărutat în văzul tuturor!

Robert De Niro şi Meryl Streep au luat prin surprindere publicul. S-au sărutat în văzul tuturor!

NEW YORK, NY - JANUARY 09: Robert De Niro (L) and Meryl Streep embrace onstage during the National Board of Review Annual Awards Gala at Cipriani 42nd Street on January 9, 2018 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for National Board of Review)

Meryl Streep a fost din nou în centrul atenţiei marţi seara, atunci când şi-a lua în primire premiul pentru cea mai bună actriţă la Gala National Board Of Review Awards din New York. Suprirnzător nu a fost faptul că actriţa, de 3 ori câştigătoare a premiului Oscar, a urcat încă o dată pe scenă, în aplauzele publicului, ci momentul unic oferit de ea şi de un alt colos de la Hollywood.

Legendarul Robert De Niro şi Meryl Streep au lăsat audienţa cu gura căscată în momentul în care s-au sărutat pătimaş, mai ales că soţia lui De Niro, Grace Hightower, şi soţul lui Meryl Streep, Don Gummer, erau şi ei în public.

Cei doi actori în vârstă de 74 ( De Niro) şi 68 ( Streep) s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat pe buze, spre surprinderea celor prezenţi în sală. De altfel, poate fi vorba doar de un gest de apreciere foarte mare şi de prietenie, căci nu este prima dată când două perosnalităţi recurg la această metodă - sărutul, pentru a-şi arăta susţinerea. În luna octombrie, Kate Winslet era cea care se săruta cu o actriţă celebră pe scena unui eveniment, în semn de preţuire pentru ea, fiind vorba de magnifica Allison Janney.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Nicole Kidman şi al colegului său de filmări, Alexander Skarsgård, actriţa sărutându-l pe suedezul în vârstă de 41 de ani chiar în faţa soţului său, la Premiile Emmy.

Foto: Getty Images