El, „robotic”, ea, „dureros de naivă”. Noaptea nunții Prințului Charles cu Diana Spencer

3 iunie, 2022

Noaptea nunții ar trebui să fie unul dintre cele mai frumoase momente din viața celor doi soți, când își demonstrează reciproc sentimentele care-i unesc. Însă nu toate cuplurile au amintiri frumoase despre prima lor noapte de dragoste în calitate de soț și soție! Cel puțin nu cuplurile regale...  

image

Prințul Charles și Lady Diana Spencer au avut o căsnicie nefericită, care nici măcar n-a început bine. Dimpotrivă. Cei doi n-au apucat să se cunoască prea bine în timpul logodnei, de-abia dacă și-au aruncat câte o privire în timpul ceremoniei nupțiale, apoi mariajul lor a decurs cum nu se putea mai rău – cei doi soți s-au acuzat reciproc de infidelitate și s-au certat intens în toți cei 15 ani petrecuți împreună. Și, în ceea ce privește noaptea nunții lor, ei bine, nici ea n-a fost deloc... satisfăcătoare.

Viitorul Rege britanic și prima lui soție, Prințesa Diana, n-au fost nevoiți să respecte tradiții nupțiale bizare – precum prezența unor martori în noaptea nunții, ca pe vremuri la curțile regale – însă intimitatea pe care au avut-o n-a contat cine știe ce, aflăm din cartea biografică The Diana Chronicles, de Tina Brown.

image

Cunoscând destule detalii picante despre relația celor doi, putem spune fără ezitare că mariajul lor a fost sortit eșecului încă de la început! Vogue susține că, în 1981, lumea avea mari așteptări romantice de la asemenea uniune. Dar oamenii au fost dezamăgiți să afle că foștii soți nu s-au înțeles în nicio privință, nici măcar pe plan fizic. Sau mai ales din acest punct de vedere...  

Vorbind despre noaptea nunții lor, Prințul Charles a spus la un moment dat: „Prima noapte n-a fost nimic special. A fost destul de plăcut, bineînțeles, dar atât. Ea a fost dureros de naivă…” Și nu numai viitorul rege al Marii Britanii n-a fost impresionat, partenera lui a rămas și ea cu un gust amar după prima ei noapte de amor cu soțul ei. Ea și-a amintit, mai târziu, despre prestația lui Charles a fiind una „robotică și funcțională”. Cu alte cuvinte, și-a făcut datoria regală și cam atât!

Mai multe pentru tine...
image

Mai extrovertită ca el, Diana a povestit unei prietene apropiate despre problemele întâmpinate în prima lor noapte de dragoste. Ea a descris problemele întâmpinate de ei în dormitor ca fiind de natură „geografică”. Nefericirea pe care a simțit-o în luna ei de miere i-a agravat bulimia de care suferea deja.  

Ceea ce a contribuit din plin la suferința Dianei a fost faptul că Charles a menținut tot timpul legătura cu amica lui, Camilla, lucru care a ros din temelii mariajul fostei perechi regale.

Foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg