În timp ce Kate se luptă cu cancerul, sora ei prosperă datorită noii afaceri cu petreceri și pilates

4 mai, 2024

O soră duce bătălia vieții ei, de când a fost diagnosticată cu cancer, iar alta găsește noi metode de-a prospera, deschizând o nouă afacere.

image

Viața nu stă în loc pentru nimeni, nici măcar pentru viitoarea regină britanică, aflată în cea mai dificilă perioadă a vieții ei de când a fost diagonostică cu cancer. Și în mod cert nu pentru sora ei, Pippa Middleton, care a găsit noi metode de a-și rotunji veniturile chiar în miezul dramei medicale în care se află familia ei. Însă ce moment mai bun de-a face rost de noi bani decât acum, când afacerea părinților ei este pe butuci, iar sora ei se luptă cu o boală cruntă?!

În timp ce Kate Middleton absentează în continuare din spațiul public, pentru a-și prioritiza sănătatea și-a lupta, de fapt, pentru viața ei, Pippa merge mai departe și deschide un nou business. Sora prințesei a găsit un nou mod de-a folosi cabana Bucklebury Farm Park, pe care a achiziționat-o la începutul pandemiei. O va deschide pentru „petreceri, evenimente și pilates”, după ce business-ul părinților ei a intrat în colaps.

Sora cea mică a Prințesei de Wales și soțul ei, James Matthews, își vor folosi casa pe care o au în  Berkshire pentru a găzdui petreceri, ședințe de Pilates și evenimente de tot felul. Pippa a luat această măsură după ce Party Pieces, afacerea lui Carole Middleton, a falimentat anul trecut.

Kate Middleton, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg

Pippa și James – care sunt părinții a trei copii – au cumpărat 30 de hectare de pământ în Berkshire, în 2020, cu 1,5 milioane de lire sterline. „Carole Middleton a fost extrem de întristată de soarta pe care a avut-o Party Pieces, care a ajuns în faliment anul trecut”, a dezvălui Richard Eden pentru Mail. „Din fericire, familia ei n-a renunțat complet la petreceri”, a adăugat acesta.

Vestea a fost confirmată pe contul de Instagram al Fermei Bucklebury. „Suntem extrem de încântați să vă spunem că puteți să închiriați acum Cabana pentru petreceri aniversare, evenimente corporate, ședințe de yoga sau Pilates și mult mai mult de-atât”, stă scris pe site-ul respectiv. Pe cele 30 de hectare de pământ se află un parc cu căprioare, o cafenea, un loc de joacă pentru copii și niște corturi glamorous.

image
Mai multe pentru tine...

Pe lângă sora mai mică a lui Kate, părinții Middleton locuiesc acolo, iar fratele celor două surori, James Middleton, și-a achiziționat, de asemenea, o proprietate în zonă, în 2021, în schimbul a 1,45 de milioane de lire sterline.

Pippa, care locuia în Londra, s-a mutat în Berkshire cu soțul ei și copiii lor în 2022. În apropierea familiei sale, Pippa locuiește într-o vilă de 15 milioane de lire sterline acum. Așadar ruda viitoarei regine britanice și-a permis să facă o „mică” investiție pentru a pregăti cabana pentru deschidere și-a pune pe picioare acest business la care se pricepe întreaga ei familie, având în vedere că atât ea, cât și Kate au lucrat, după ce și-au încheiat studiile, la business-ul Party Pieces, care asigura decorul și tot felul de obiecte pentru petrecerea ideală.

foto - Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg