News

Scarlett Johansson e din nou îndrăgostită!

Scarlett Johansson e din nou îndrăgostită!

Scarlett Johansson spotted outside 'The Late Show' with Stephen Colbert in New York City, New York.

Pictured: Scarlett Johansson Ref: SPL1519594 130617
Picture by: Felipe Ramales / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Cu riscul de a-şi înfuria fostul, cel cu care se luptă pentru custodia fetiţei sale, Scarlett Johansson şi-a refăcut viaţa amoroasă alături de un alt bărbat. Scarlett şi Colin Zvonurile de zilele trecute s-au adeverit! După ce a flirtat la o petrecere cu el, îndrăgita actriţă a fost zărită, pe stradă, ţinându-se de mână cu cel pe care îl place. E vorba despre Colin Jost, comediantul despre care s-a tot zvonit în ultima perioadă că i-ar fi sucit minţile actriţei.

Cei doi au fost văzuţi împreună în restaurantul ”The East Pole” din New York, luând masa, iar mai apoi au fost zăriţi în timp ce părăseau respectiva locaţie ţinându-se de mână asemenea oricăror îndrăgostiţi.

”Se ţineau de mână şi păreau foate relaxaţi. Erau liniştiţi şi se purtau frumos unul cu celălalt”, relatează un martor, care a menţionat pentru ”Us weekly” şi că cei doi au băut cocktailuri şi s-au delectat cu paste şi peşte.

Amintim că luna trecută, Johansson şi gazda emisiunii „Weekend Update” au fost văzuţi împreună la petrecerea SNL, firtând şi sărutându-se. ”S-au sărutat şi au petrecut mult timp împreună”, povestea pe atunci un martor.

Scarlett şi Romain Dauriac

Totuşi, până acum, Scarlett n-a  recunoscut public relaţia amoroasă pe care o are cu Colin Jost. De vină ar putea fi chiar fostul ei, francezul Romain Dauriac, care a şi acuzat-o în istanţă de comportament indecent, în speranţa că va căpăta custodia micuţei lor.

foto: arhivă

Modifică Setările