News

Şi-a refăcut viaţa după divorţ? Ce spune Drew Barrymore?

Şi-a refăcut viaţa după divorţ? Ce spune Drew Barrymore?

Drew Barrymore at the Netflix Screening of 'SANTA CLARITA DIET' at Cinestar in the Sony Center in Berlin, Germany, 20.01.2017. Credit: NicoleKubelka/face to face

În aprilie 2016, Drew Barrymore şi Will Kopelman anunţau că vor divorţa. Patru luni mai târziu, divorţul lor se pronunţase, decent şi fără tam-tam, asemenea altor cupluri de la Hollywood. Drew Barrymore este singură de când a divorţat de Will Kopelman A fost o decizie de comun acord, care ne-a făcut să ne gândim dacă nu cumva vreunul dintre cei doi şi-a refăcut viaţa în secret, de nu mai vor să încerce să-şi salveze mariajul. Ei bine, acum, actriţa a avut suficientă deschidere faţă de presă încât să vorbească despre cele întâmplate în viaţa ei anul trecut.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a recunoscut într-un interviu acordat jurnalistului Andy Cohen că divorţul a luat-o pe sus şi că încă nu a procesat faptul că mariajul ei s-a sfârşit. Cât despre prezenţa altui bărbat în viaţa ei, Drew, care e mamă a două fetiţe, a declarat că nici nu se gândeşte la aşa ceva acum. ”Nu, nu e nimeni. Nu sunt pregătită. Eu sunt încă în şoc cu cele întâmplate. O să iau o pauză (n.r. de la relaţii amoroase)”, a declarat, sinceră, actriţa.

Drew a povestit şi că a fost tentată să vadă cum funcţionează aplicaţiile de dating, dar că totul i se pare mult prea complicat. În plus, aceasta a mărturisit că nu se grăbeşte să intre prea curând în toată acea tensiune de căutare a partenerului ideal.

Drew Barrymore at the Netflix Screening of 'SANTA CLARITA DIET' at Cinestar in the Sony Center in Berlin, Germany, 20.01.2017. Credit: NicoleKubelka/face to face
Nu-şi doreşte, momentan, un partener.

Drew a fost căsătorită cu Will doar trei ani, iar despărţirea lor a fost în termeni amicale. Cele două fiice – Olive şi Frankie – au rămas în grija mamei, deşi Will împarte custodia cu actriţa. Anul trecut, Drew le-a dus pe fetiţe să-l încurajeze pe tatăl lor la New York Marathon, iar în urmă cu două zile actriţa s-a reunit cu Will la Woman`s March, unde au fost acompaniaţi şi de fiica lor cea mare.

foto: Hepta