News

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului

Simona Gherghe a dezvăluit sexul copilului

Se tot zvonea că Simona Gherghe ar fi însărcinată, însă ieri seară, la prima ediţie din acest an a emisiunii pe care vedeta o prezintă, a făcut anunţul public - va deveni mamă de fată. Simona împreună cu iubitul său Răzvan Vizibil emoţionată şi cu o burtică conturată, Simona i-a luat prin surprindere pe telespectatori cu mesajul său “Cel mai important pentru mine, trebuie să recunosc, faptul că acum pot să va arăt că suntem doi – că am un bebeluş aici. Se vede? Se vede, se vede. O să va povestesc mai multe despre bebeluş şi dacă e fetiţă sau băieţel".

Acum nu mai este niciun dubiu că sarcina Simonei este reală, o ştiau şi membrii familiei, dar şi prietenii apropiaţi. Simona îşi dorea de mult să devină mamă, iar acum ea şi iubitul Răzvan vor deveni părinţi. Tot în cadrul Acces Direct Simona a spus că va avea o fetiţă, iar copilul se va naşte în prima jumătate a lunii iunie, în zodia gemeni.

Cum a aflat Simona de sarcină? A simţi ceva în corpul ei şi a decis să-şi facă un test. Mare i-a fost uimirea când a descoperit că rezultatul este pozitiv. Atât părinţii prezentatoarei TV, cât şi cei ai iubitului său, Răzvan, au fost foarte fericiţi că fetiţa pe care o aşteaptă Simona îi va face pentru prima oară bunici. Mama sa este nerăbdătoare să o ajute cu micuţa, al cărei nume Simona şi Răzvan nu l-a stabilit încă.

simona gheorghe

Blondina a mai spus că va naşte prin cezariană, la recoamandarea doctorului, dar că nu îşi face griji în privinţa operaţiei pentru că se va recupera repede. Cât despre pofte, nu prea au existat, însă în primele 3 luni, ca orice femeie gravidă a avut greţuri. Pe Simona nu o sperie nici faptul că îşi va strica silueta, până acum s-a îngrăşat 4 kg, dar tot ce vrea este ca ea şi bebeluşul să fie sănătoase, kg se dau jos prin sport.

Cât despre zvonurile că cei de la producţie i-ar căuta înlocuitoare, Gherghe a asigurat telespectatorii că va mai modera emisiunea încă câteva luni, asta în funcţie şi de cum evoluează sarcina. De asemenea, ea va sta o perioada şi în concediul de maternitate, aşa că nu o vom vedea la TV imediat după naştere.

Simona şi cunoscutul consultant politic Răzvan Săndulescu au o relaţie din anul 2013. Cei doi nu se grăbesc însă să se căsătorească. Ba chiar Simona Gherghe a spus la un moment dat că i-ar fi greu să se descurce cu agitaţia din jurul unui astfel de eveniment. „Ce stresant trebuie să fie pentru miri! Trebuie să te gândeşti dacă-ţi vine toată lumea, dacă le place tuturor mâncarea, dacă le place muzică. Vedeţi cât stres? De asta nu mă mărit eu încă. Trebuie să-mi fac curaj”.

Foto: Captura TV, Instagram