Vedete

Stânjenitor! ”Mama-dragonilor”, despre scenele de sex din GOT: ”Fratele meu este cameraman”

Stânjenitor! ”Mama-dragonilor”, despre scenele de sex din GOT: ”Fratele meu este cameraman”

În episoadele trecute ale ultimului sezon ”Game of thrones”, Emilia Clarke, cea care îi dă viaţă ”mamei-dragonilor” pe micile ecrane, a avut de filmat câteva scene de sex. Actriţa recunoaşte că au fost foarte stânjenitoare, dat fiind faptul că fratele ei este cameraman.

Scenele de sex cu prietenul ei au fost stânjenitoare

Emilia Clarke a fost invitata lui Jimmy Fallon, zilele trecute, pentru a discuta despre ultimul sezon al serialului-fenomen ”Game of Thrones”. Interpreta lui Daenerys Targaryen recunoaşte că scenele de sex realizate alături de prietenul ei Kit Harington au fost îndeosebi stânjenitoare pentru că fratele ei lucrează în departamentul de cameramani al serialului.

Fratele ei este în echipa de cameramani a showului

Actriţa de 32 de ani a admis, însă, că acesta n-a asistat, evident, la filmarea acelor scene, rugându-l să se retragă în acele momente: ”A fost foarte dificil să filmez acele scene. În unele zile spune ”oh, o să ies din platou”. Şi eu îi spun: ”Nu, e ok. Poţi să stai acum”, a povestit actriţa despre înţelegerea făcută cu fratele ei.

Ultimul sezon GOT are 6 episoade

Cel de-al optulea sezon „Game of Thrones” a debutat pe 11 aprilie şi se va întinde până pe 19 mai. Cel mai recent episod lansat a fost cel de-a treilea, care a durat 83 de minute şi a prezentat bătălia de la Winterfell. Emilia Clarke a dezvăluit că acest episod s-a filmat în 55 de nopţi. ”Ceea ce se vede este ceea ce am filmat. Aţi văzut sânge, noroi şi oameni nervoşi ţipând. A fost uluitor (n.r. să filmeze) şi n-am omorât pe nimeni la filmări”, a glumit actriţa.

Modifică Setările