Gossip

Tatăl lui Beyoncé spune adevărul despre divorţul fiicei

de admin

După faimosul episod cu încăierarea dintre Solange, sora lui Beyoncé, şi Jay-Z, bârfele despre divorţul celebrei perechi au atins apogeul. Acum, Mathew Knowles, tatăl artistei, lămureşte, în sfârşit, lucrurile...

Bey şi Jay-Z au avut o vară agitată. Cel puţin din afară, aşa s-a văzut. Dezvăluirile despre neînţelegerile dintre ei au ţinut încontinuu prima pagină a tabloidelor mondene, în vreme ce - culmea! - cei doi străbăteau lumea, în turneu. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai confuze, artista a postat în paralel pe conturile ei de socializare media tot felul de poze de familie care arătau un tablou cât se poate de fericit.

Care e adevărul, aşadar? Mathew Knowles, tatăl ei, spune că întregul scandal a fost un truc pentru a creşte vânzarea de bilete la show-urile cuplului din turneul "On The Run".

"Ştiu asta, pentru că am mai făcut aşa ceva înainte. Când ai un turneu în derulare, uneori trebuie să faci ceva ca să încruajezi vânzarea de bilete. Se cheamă truc de cavaler Jedi, care te poate păcăli", a comentat Mathew, subliniind că dintr-un foc au crescut şi vânzările la spectacolele lui Jay-Z cu soţia, dar şi vânzările albumului lui Solange - cu 200%.

Cât de credibil e domnul Knowles? El este fostul ei manager, dar nu a rămas în relaţii tocmai bune cu fiica sa. Knowles contracarează părerile conform cărora, în realitate, nu ar mai fi în contact cu viaţa fiicei lui, declarând: "Vorbim în continuare în fiecare duminică. Beyoncé este aceeaşi persoană generoasă şi decentă dintotdeauna."

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările