News

Un flamingo uriaş! Alina Eremia, prezenţă cool la Media Music Awards!

Un flamingo uriaş! Alina Eremia, prezenţă cool la Media Music Awards!

Aseară, pe terasa ParkLake, din Bucureşti, s-au decernat premiile Media Music Awards. Evenimentul, care a ajuns deja la cea de-a şase ediţie, i-a avut drept prezentatori pe Alina Eremia şi Dorian Popa. Cei doi au reuşit să creeze o atmosferă energică şi cool în aşteptarea marilor artişti care şi-au revendicat premii la categorii precum ”Best  New Artist”, ”Best Video”, ”Best Featuring”, etc.

Revenind la Alina, solista a avut o prezenţă spectaculoasă, purtând un outfit care face parte din colecţia de primăvară-vară 2018 a designerului Cristina Savulescu. ”Flamingo coat”, aşa cum se numeşte rochia purtată de Alina i-a oferit acesteia acel ”cool vibe”, dress code-ul impus de acest eveniment.

Artista de 23 de ani şi-a accesorizat superba ţinută cu o curea neagră, purtată în talie, şi cu o pereche de pantofi negri, extrem de eleganţi. Hairstyle-ul a fost unul simplist, dar deloc plictisitor. N-a dat greş nici cu make-up-ul, care a fost în perfectă concordanţă cu outfitul său. Well done, Alina!

Media Music Awards este cea mai mare gală de premii muzicale din România, un proiect comunicat de YOLO Media.