News

Un flamingo uriaş! Alina Eremia, prezenţă cool la Media Music Awards!

Un flamingo uriaş! Alina Eremia, prezenţă cool la Media Music Awards!

Aseară, pe terasa ParkLake, din Bucureşti, s-au decernat premiile Media Music Awards. Evenimentul, care a ajuns deja la cea de-a şase ediţie, i-a avut drept prezentatori pe Alina Eremia şi Dorian Popa. Cei doi au reuşit să creeze o atmosferă energică şi cool în aşteptarea marilor artişti care şi-au revendicat premii la categorii precum ”Best  New Artist”, ”Best Video”, ”Best Featuring”, etc.

Revenind la Alina, solista a avut o prezenţă spectaculoasă, purtând un outfit care face parte din colecţia de primăvară-vară 2018 a designerului Cristina Savulescu. ”Flamingo coat”, aşa cum se numeşte rochia purtată de Alina i-a oferit acesteia acel ”cool vibe”, dress code-ul impus de acest eveniment.

Artista de 23 de ani şi-a accesorizat superba ţinută cu o curea neagră, purtată în talie, şi cu o pereche de pantofi negri, extrem de eleganţi. Hairstyle-ul a fost unul simplist, dar deloc plictisitor. N-a dat greş nici cu make-up-ul, care a fost în perfectă concordanţă cu outfitul său. Well done, Alina!

Media Music Awards este cea mai mare gală de premii muzicale din România, un proiect comunicat de YOLO Media.

Modifică Setările