News

Ups! Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine a învăţat-o să facă performaţe în dormitor. Actriţa a oferit detalii intime

Ups! Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine a învăţat-o să facă performaţe în dormitor. Actriţa a oferit detalii intime camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ne-am obişnuit cu dezvăluirile ei controversate, cu produsele excentrice create chiar de ea, dar iată că de data aceasta actriţa de 47 de ani atrage din nou atenţia. Gwyneth Paltrow vorbeşte despre viaţa intimă, mai exact despre sexul oral. Nu s-a jenat să facă aşa declaraţii!

Are 47 de ani, o ştie o lume întreagă graţie rolurilor în care a jucat, dar de ceva vreme se remarcă prin declaraţii controversate. Aşa s-a întâmplat de data aceasta când Gwyneth Paltrow a explicat cine a învăţat-o să facă sex oral. Într-o intervenţie la podcastul "Literally! With Rob Lowe", actriţa a povestit despre anii adolescenţei, despre primele ţigări fumate, dar şi despre viaţa intimă. Nu oricine ar putea vorbi public despre aceste lucruri personale. 

Gwyneth Paltrow a povestit că a avut o serie de discuţii cu Sheryl Berkoff, make-up artist şi soţia actorului Rob Lowe. "Am întâlnit-o la acea vreme pe Sheryl şi am devenit imediat obsedată de ea. Înainte de toate, ieşise cu Keanu Reeves, cel care era favoritul meu. Ea era atât de mişto. Ştia că ascund ţigările şi a venit în spatele rulotei să fumeze cu mine. M-a învăţat cum se face sexul oral şi multe alte chestii clasice ale lui Sheryl. Am crezut literalmente că este cea mai grozavă din lume, a fost atât de atentă cu mine. Gândiţi-vă că la acea vreme eram un copil de liceu, adică ea ţinea la mine cu mult înainte să devin cunoscută şi faimoasă".

Actriţa de 47 de ani este recunoscută şi pentru obiceiurile sale mai puţin obişnuite, a făcut baie în lapte de capră timp de 8 zile pentru „a elimina paraziţii” şi chiar crede că poţi altera calitatea apei, dacă vorbeşti urât cu ea.

Gwyneth Paltrow şochează din nou: acum ne arată cum miroase orgasmul ei

Vâlva creată de brandul actriţei Goop, care comercializează produse la graniţa dintre ciudat şi scandalos, continuă.

Şi totul face parte dintr-o strategie bine pusă la punct. Acum, Gwyneth şi-a extins linia de lumânări cu arome nemaiauzite. A început prin a lansa o lumânare cu... mirosul vaginului ei. Toată lumea a comentat atunci alegerea îndrăzneaţă a actriţei, a fost ironizată, criticată, dar rezultatul a fost că respectiva lumânare a ajuns, la scurt timp, sold out pe site-ul ei. Aşa că Gwyneth merge mai departe acum, extinzând reţeta. Ce aromă are nnoua lumânare lansată? Aroma orgasmului ei şi vine într-un ambalaj decorat cu artificii.

Foto: Profimedia

Modifică Setările