Lourdes Leon, la prima ei cucerire

15 februarie, 2010

Fiica Madonnei, Lourdes, iese din anonimat. Îi place moda, e tot mai prezentă la evenimentele mondene şi, mai nou, are şi un prieten.

Fiica Madonnei, Lourdes, iese din anonimat. Îi place moda, e tot mai prezentă la evenimentele mondene şi, mai nou, are şi un prieten.

Fiica Divei Muzicii Pop şi a fostului antrenor de fitness al acesteia, Carlos Leon, e o adolescentă în toată regula. Lourdes Maria Ciccone Leon, pe numele ei complet, nu mai e fetiţa timidă care mergea în spatele mamei ei cu capul plecat, încercând să-şi ascundă chipul. Acum a crescut şi caută să aibă o identitate proprie. De când mama ei a tot luat-o cu ea pe la evenimentele mondene, Lourdes a început să fie preocupată de modă, relaţionează tot mai des cu celebrităţile din show-biz şi nu se mai fereşte ca altădată de bliţurile aparatelor de fotografiat. La premiera musicalului „Nine”, în New York, ea a venit însoţită de... primul ei prieten. Paparazzii s-au înghesuit să surprindă cât mai multe cadre cu cei doi ţinându-se de mână şi, deşi Madonna nu era decât la câţiva paşi distanţă de ei, cei prezenţi erau mai interesaţi să afle numele însoţitorului fiicei sale, decât să comenteze apariţia ei pe covorul roşu. Noua ipostază a Lolei Leon – nume de alint al lui Lourdes – este cu atât mai inedită cu cât e ştiut faptul că Madonna e fermă în ceea ce priveşte comportamentul şi educaţia copiilor ei, nemaipunând la socoteală şi rigorile Cabalei în spiritul cărora i-a crescut.

Lecţia celebrităţii

Madonna a fost suprinsă de publicitatea făcută în jurul fiicei sale. În definitiv, Lourdes n-are decât 13 ani, iar prezenţa ei la premiera de la Ziegfeld Theatre se datorează faptului că mai tânărul iubit al mamei sale, Jesus Luz, lipsea din oraş, iar diva n-avea chef să meargă singură la eveniment. Pe de altă parte, trecutul cântăreţei e presărat cu aventuri, relaţii, iubiri şi căsătorii cu diverşi bărbaţi celebri şi n-ar fi exclus ca „gena amorului” să se fi transmis, mai departe, şi la Lourdes.În ceea ce priveşte gestionarea celebrităţii, Madonna a încercat să le insufle copiilor ei respectul pentru o carieră consolidată îndelung prin muncă şi sacrificii şi să le arate că nimic din tot ce posedă nu vine gratis, chiar dacă e flatant să fii în centrul atenţiei. Mai curând, îi îndeamnă atât pe Lourdes cât şi pe Rocco să profite de capitalul de imagine pe care îl au de mici pentru o viitoare carieră muzicală, pentru care ea crede că au aptitudini. Din păcate însă, „sunt multe momente în care amândoi şi-ar dori să aibă o viaţă normală, să meargă pe stradă fără ca lumea să-i studieze, să fie ca toţi copiii”, recunoştea recent Madonna.

Foto: EPARecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}