Naomi Campbell și-a găsit iubirea la 53 de ani? Cine-i magnatul saudit care-o face fericită

29 februarie, 2024

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată alături de un producător de film multimilionar din Arabia Saudită, alături de care a participat la numeroase evenimente.

Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg

Cel puțin, acesta este ultimul zvon legat de viața sentimentală a super modelului.

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, pare extrem de apropiată de producătorul de film Mohammed Al Turki, un producător multimilionar din Arabia Saudită, în vârstă de 37 de ani. Cel mai recent, aceștia au fost văzuți  împreună la Premiile BAFTA, la începutul acestei luni.

Naomi și Mohammed s-au pozat împreună pe covorul roșu și au stat aproape unul de celălalt toată noaptea, potrivit publicației britanice The Sun.

Cei doi sunt prieteni apropiați de câțiva ani, Mohammed împărtășind prima poză împreună cu vedeta britanică, pe Instagramul său, în noiembrie 2021, la Doha.

Ei și-au făcut prima lor apariție publică împreună luna următoare, la Festivalul de film de la Marea Roșie, sosind la eveniment braț la braț.

De atunci, cei doi au participat împreună la multe evenimente, inclusiv la Festivalul de film de la Cannes, anul trecut, la Săptămâna modei de la Paris, în 2022 și 2023, și la câteva petreceri exclusiviste.

Mai mult, la petrecerea de ziua de naștere organizată pentru Naomi anul trecut, în Franța, Mohammed a fost văzut stând chiar lângă sărbătorită, toată seara. Ziarul The Sun susține că perechea s-a apropiat și mai mult, recent, după ce Naomi a petrecut din ce în ce mai mult timp cu Mohammed în Orientul Mijlociu.

Speculațiile apar la doar o săptămână după ce Naomi a afișat un diamant imens pe degetul ei inelar, pentru a treia oară în ultimele luni.

naomi campbell vogue jpg

Rămâne de văzut dacă relația este una amoroasă și dacă mai tânărul ei presupus iubit este și tatăl celor doi copii ai lui Naomi, apăruți ca din neant.

În iunie anul trecut, Naomi a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară, dăruindu-i un frate fiicei venite pe lume în mai 2021. Britanica nu a dezvăluit prin ce metodă a devenit mamă la vârsta ei, dar a susținut că cei doi copii nu sunt adoptați.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg