Subțirică ca o tinerică! La 70 de ani, Brigitte Macron are o siluetă de invidiat într-o rochie Balmain

1 martie, 2024

Marți, 27 februarie, a fost o seară festivă la Palatul Élysée din Franța. Pentru o cină de stat, Brigitte Macron, Prima Doamnă, a arătat impecabil într-o rochie Balmain!

Brigitte Macron jpg

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a avut o apariție demnă de Săptămâna Modei! Marți, ea a ales un look elegant pentru o seară specială la Palatul Élysée. Marți, 27 februarie, palatul a fost scena unui dineu de stat organizat în onoarea emirului Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.

Sub decorul impresionant al Palatului Élysée s-a aflat, bineînțeles, Emmanuel Macron, dar și Kylian Mbappé, singurul jucător de la Paris Saint-Germain invitat la acest eveniment. Însă toți ochii erau ațintiți asupra Primei Doamne. Brigitte Macron a ales o rochie de bal care i se potrivea perfect. Prima Doamnă și-a pus toată încrederea în Olivier Rousteing pentru a-i crea ținuta spectaculoasă.

Directorul artistic de la Balmain a creat o rochie neagră pentru Brigitte Macron. Forma mulată a pus în evidență silueta zveltă a Primei Doamne. Pentru a da un twist look-ului, rochia a prezentat umeri structurați și detalii aurii.

Pentru a completa look-ul, soția lui Emmanuel Macron a optat pentru un coc șic și o serie de bijuterii, o geantă de tip clutch și pantofi negri. În trecut, designerul casei de modă Balmain a recunoscut că simte o admirație profundă față de fosta profesoară. „Sunt un fan total al lui Macron, al familiei Macron. Ea reprezintă Franța în toată splendoarea ei", a declarat el pentru publicația franceză Libération. 

Brigitte Macron și secrete ei de modă

Trebuie amintit că, din anul 2017, Brigitte Macron a devenit o icoană a modei pe care designerii o acaparează. Iar pentru look-urile sale, Prima Doamnă vrea să pună în valoare savoir-faire-ul francez.

„Brigitte Macron are dorința de a reprezenta industria franceză a luxului și a modei. Ea are o siluetă perfectă și, mai presus de toate, un discurs magnific", a analizat Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor feminine Louis Vuitton. El a explicat că Prima Doamnă și-a ales singură ținutele de-a lungul anilior și că avea "un gust pentru arhitectura hainelor, o siluetă bine definită". În ceea ce privește culorile, ea înclina spre "albastru, albastru marin, ivoriu. Și roșu! Culorile drapelului".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg