Subțirică ca o tinerică! La 70 de ani, Brigitte Macron are o siluetă de invidiat într-o rochie Balmain

1 martie, 2024

Marți, 27 februarie, a fost o seară festivă la Palatul Élysée din Franța. Pentru o cină de stat, Brigitte Macron, Prima Doamnă, a arătat impecabil într-o rochie Balmain!

Brigitte Macron jpg

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, a avut o apariție demnă de Săptămâna Modei! Marți, ea a ales un look elegant pentru o seară specială la Palatul Élysée. Marți, 27 februarie, palatul a fost scena unui dineu de stat organizat în onoarea emirului Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.

Sub decorul impresionant al Palatului Élysée s-a aflat, bineînțeles, Emmanuel Macron, dar și Kylian Mbappé, singurul jucător de la Paris Saint-Germain invitat la acest eveniment. Însă toți ochii erau ațintiți asupra Primei Doamne. Brigitte Macron a ales o rochie de bal care i se potrivea perfect. Prima Doamnă și-a pus toată încrederea în Olivier Rousteing pentru a-i crea ținuta spectaculoasă.

Directorul artistic de la Balmain a creat o rochie neagră pentru Brigitte Macron. Forma mulată a pus în evidență silueta zveltă a Primei Doamne. Pentru a da un twist look-ului, rochia a prezentat umeri structurați și detalii aurii.

Pentru a completa look-ul, soția lui Emmanuel Macron a optat pentru un coc șic și o serie de bijuterii, o geantă de tip clutch și pantofi negri. În trecut, designerul casei de modă Balmain a recunoscut că simte o admirație profundă față de fosta profesoară. „Sunt un fan total al lui Macron, al familiei Macron. Ea reprezintă Franța în toată splendoarea ei", a declarat el pentru publicația franceză Libération. 

Brigitte Macron și secrete ei de modă

Trebuie amintit că, din anul 2017, Brigitte Macron a devenit o icoană a modei pe care designerii o acaparează. Iar pentru look-urile sale, Prima Doamnă vrea să pună în valoare savoir-faire-ul francez.

„Brigitte Macron are dorința de a reprezenta industria franceză a luxului și a modei. Ea are o siluetă perfectă și, mai presus de toate, un discurs magnific", a analizat Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor feminine Louis Vuitton. El a explicat că Prima Doamnă și-a ales singură ținutele de-a lungul anilior și că avea "un gust pentru arhitectura hainelor, o siluetă bine definită". În ceea ce privește culorile, ea înclina spre "albastru, albastru marin, ivoriu. Și roșu! Culorile drapelului".

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg