News

VIDEO Jessica Simpson, “beată” şi “fumată” într-o emisiune

VIDEO Jessica Simpson, “beată” şi “fumată” într-o emisiune

Jess şi gazda emisiunii, la câteva ore după ediţie

Interanuţii s-au distrat copios pe Twitter, după ce au urmărit o emisiune de lifestyle cu Jessica Simpson ca invitată… specială. Pentru că prezenţa ei de spirit a fost foarte… puternică, fanii intuind că vedeta fie era într-o stare de ebrietate avansată, fie drogată cu ceva “iarbă”. Altfel, cum se explică lipsa de echilibru şi cuvintele stâlcite şi poveştile bizare despre familia ei?

[youtube

Twitter a fost încins de comentarii foarte amuzante legate de starea blondei de 35 de ani, care, cu toate că a vrut să pozeze ca o femeie de afaceri serioasă, într-o rochie neagră, simplă, fanii şi-au dat seama că trebuie să se fi întâmplat ceva cu ea. Mamă a doi copii, Jess a părut agitată şi instabilă pe picioare, în timp ce discuta cu gazda emisiunii Home Shopping Network, Colleen Lopez. Vedeta a ţinut un discurs despre nuanţa gri şi a dezvăluit că sora ei, Ashlee, împarte blugii cu Evan Ross, soţul ei.

Comentarii precum:

Niciodată nu am mai urmărit HSN. Jessica Simpson pare beată moartă, aşa că e destul de interactiv. (Erika Rains)

Prietenul meu tocmai mi-a atras atenţia să mă uit la Jessica Simpson la HSN… e beată. E grozav! (Ken10)

Schimbam canalele şi am văzut-o pe Jessica pe HSN, m-am uitat câteva minute. Nu ştiu dacă e femeie de afacer, pare fumată! (Amy Nicole)

Mai mult, se pare că blondina de 35 de ani, care e căsătorită cu Eric Johnson de un an şi cu care are doi copii – o fată şi un băiat – s-ar fi ferit de camera de filmat, în mai multe momente din timpul emisiei de 2 ore, iar mama sa, Tina, i-a luat locul la un moment dat.

Însă nicidecum ca apariţia… deviantă a fostei cântăreţe să fi dăunat afacerilor, căci gazda emisiunii a comentat, alături de o poză cu Jess, pe Twitter, că evenimentul a fost un show bine vândut!

Jess şi gazda emisiunii, la câteva ore după ediţie
Jess şi gazda emisiunii, la câteva ore după ediţie