Gossip

VIDEO Lewis Hamilton a înlocuit-o pe Nicole Scherzinger!

de admin

La doar o săptămână de la cea de-a patra lui despărţire de Nicole Scherzinger, pilotul de Formula 1 a fost surprins la o ieşire în oraş cu o altă femeie, în New York, chiar de Valentines Day. Iată cu cine a înlocuit-o pe Nicole

Lewis a fost filmat la respectiva ieşire, alături de o femeie al cărei nume nu îl cunoaştem, dar pe care am remarcat-o pentru podoaba capilară... De notat că cei doi au intrat într-un club, apoi au ieşit separat, dar au plecat cu aceeaşi maşină. Oare Lewis încearcă s-o facă geloasă pe Nicole Scherzinger sau, din contră, nu ar fi vrut ca ea să afle despre această ieşire, dar paparazzi i-au dat planurile peste cap? Urmăreşte mai jos filmuleţul întâlnirii lor.

Ce-i drept, roşcata nu pare deloc genul lui Lewis. Între timp, Nicole se află cu o misiune UNICEF în Filipine, apropiaţii dezvăluind că are inima frântă şi este devastată după despărţirea de Lewis. Ce-a de-a patra despărţire, cum spuneam. Iar cel mai trist este că de fiecare dată, motivul invocat a fost distanta şi faptul că nu-şi pot coordona programele foarte încărcate şi petrec prea puţin timp împreună. De fiecare dată s-au împăcat, dar pare că experineţa nu i-a ajutat să depăşească acelaşi şi acelaşi obstacol şi să-şi organizeze timpul mai bine.

Foto: WENN

Modifică Setările