News

Zina Dumitrescu, la prima ieşire publică de anul acesta

Zina Dumitrescu, la prima ieşire publică de anul acesta

Fostei creatoare de modă pare să-i priască şederea la azilul de la Snagov, ea rămânând la fel de veselă şi optimistă cum o ştim.

Nu sunt cei mai fericiţi ani pentru Mama Zina, care nu-şi imagina că-şi va petrece anii de pensie la un azil de bătrâni, dar cel puţin e bine îngrijită la centrul condus de Ion Cassian din Ghermăneşti, Snagov.

Şi, pentru că vremea de afară e tot mai frumoasă şi mai prielnică plimbărilor, Zina Dumitrescu ieşit până la Bistro&Bakery Ritual, din zona Amzei, unde le-a întâlnit pe Nico şi pe Adina Buzatu, care s-au reunit pentru un scop nobil: copiii bolnavi de cancer, aflaţi în grija fundaţiei Hospice Casa Speranţei.

"Emoţii mari ieri, am primit vizita surpriză a dragei mele Zina Dumitrescu, venită alături de familia Cassian, proprietarii căminului Casa Snagov din Ghermăneşti, cei care de ani buni deja se ocupă cu multa dragoste de ea", a scris Adina Buzatu pe contul ei de socializare. "O bucurie enormă pentru mine să o revăd pedantă şi pe fază, aşa cum o ştiu dintotdeauna, am povestit şi ne-am amintit lucruri frumoase. E tare dureroasa trecerea timpului, mai ales când o remarci la cei dragi!", a completat ea.

De remarcat că, în ciuda vârstei de 80 de ani, Zina Dumitrescu a rămas la fel de cochetă şi atentă la detalii, impresionând cu ţinuta ei cu cămaşă albă cu jabou, pantaloni bleumarin şi pantofi în trend.

Modifică Setările