News

10 vedete sexy, în costume de piele, apar în noul clip semnat Taylor Swift

de admin

10 vedete sexy, în costume de piele, apar în noul clip semnat Taylor Swift

Idolul pop de 25 de ani este atât de cool, că a racolat 10 dintre cele mai sexy femei celebre din lumea modelingului, a muzicii şi a Hollywoodului, de la cele mai tinere la cele consacrate, pentru a apărea în viitorul ei videoclip pentru cântecul “Bad Blood”. Fiecare cu un nume de bad girl, în ton cu alura neo-noir a clipului…

Vedetele, care au devenit astfel personajele noului video semnat de Taylor Swift, sunt îmbrăcate în costume provocatoare de piele neagră, în stilul seriei “Sin City”, cu alură de dominatoare puternice. Adevărul este că nu ne-am fi aşteptat ca Jessica Alba să fie una din prietenele bune ale blondei de 25 de ani, dar iată că fanii au avut o surpriză plăcută, dup ce Taylor a postat un poster cu senzuala actriţă de 34 de ani, care a primit porecla de Domino.

Tot din lumea actoriei a fost aleasă şi Serayah, din “Empire”, într-un costum de lac şi mai sexy, cu numele de Dilemma.

Printre “războinicele” dure celebre, alese de cântăreaţă, se numără şi prietenele ei cele mai bune, Karlie Kloss (22), Lena Dunham, Gigi Hadid, Lily Aldridge, Zendaya, dar şi Ellie Goulding şi Hayley Williams, pozând misterios şi seducător în haine de piele decoltate şi mulate, incitând fanii de pe reţelele de socializare cu acest proiect promiţător, ce aduce foarte mult cu filmul “Sin City”.

Taylor Swift apare şi ea, bineînţeles, în videoclipul ”Bad Blood”, sub numele de Catastrophe, lăsând pentru prima oară imaginea angelică şi inocentă pentru o abordare mult mai îndrăzneaţă şi puternică.(stânga)

Cântăreţele Ellie Goulding şi Hayley Williams (Paramore)

Modifică Setările