News

18 ani de la logodnă! Relaţia dintre Victoria şi David Beckham în imagini!

18 ani de la logodnă! Relaţia dintre Victoria şi David Beckham în imagini! camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

2004

Astăzi, în urmă cu 18 ani, Victoria spunea cel mai important ”da”. Acel „da” care a legat-o pe viaţă de David Beckham, sufletul pereche al ei şi tatăl celor patru copii ai lor. Toată familia la Disney, în frunte cu adorabila Harper David şi Victoria s-au cunoscut la un meci de fotbal caritabil, 1997. Pe atunci, Victoria făcea parte din trupa ”Spice Girls” şi era una dintre cele mai „vânate” artiste ale vremii. Desigur, şi David era interesat de ea, ceea ce l-a făcut s-o roage să-l întâlnească chiar la meciul respectiv. Cumva, cei doi au ajuns pe aceeaşi pagină, deşi Victoria recunoştea pe cât de sincer că ”nu ştia cine e. Nu o interesase niciodată fotbalul prea mult”.

Timp de un an, relaţia lor a evoluat galopant, ceea ce l-a făcut pe David să pună cea mai importantă întrebare. Evident, răspunsul a fost unul afirmativ şi au devenit, în scurt timp, unul dintre cele mai admirate cupluri de peste Ocean.

Titulatura şi-au păstrat-o şi astăzi, la 18 ani de la această logodnă, între timp căsătorindu-se (1999, la castelul Luttrellstown din Irlanda) şi devenind părinţii a trei băieţi, respectiv Brooklyn, Romeo şi Cruz, şi a unei fetiţe pe nume Harper, în vârstă acum de 4 ani şi jumătate.

Haideţi, aşadar, să urmărim o cronologie în imagini a iubirii celor doi!

Modifică Setările