Gossip

Clooney nu l-a ales pe Brad Pitt cavaler de onoare la nuntă. Află pe cine a preferat!

George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa, Amal Alamuddin, în septembrie, l-a rugat pe vechiul său prieten, Matt Damon, să îi fie cavaler de onoare la ceremonie.

George Clooney s-a logodit cu Amal Alamuddin, o avocată londoneză specializată în drepturile omului, originară din Liban, în luna aprilie.

Deşi au existat speculaţii potrivit cărora Clooney urma să îl roage pe Brad Pitt să îi fie cavaler de onoare, în cele din urmă, starul a decis să îl aleagă pe Matt Damon.

"Multă lume a crezut că Brad urma să fie cavalerul de onoare al lui Clooney, deoarece sunt prieteni buni de atâţia ani. Dar probabil se simte mai apropiat de Matt. În plus, cu mulţi ani în urmă, în timpul unei nopţi de beţie împreună, George i-a promis lui Matt ca îl va alege cavaler de onoare, dacă se va mai căsători vreodată - aşa că Matt a sunat să îşi ceară premiul", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Pe de altă parte, este foarte posibil ca şi Brad Pitt să fie prezent la nunta lui George Clooney.

"Brad a primit vestea cu eleganţă, dar a spus că îl va cotonogi în timpul discursului", a adăugat aceeaşi sursă.

Comentarii

Articole asemănătoare

Cele mai bune filme cu Matt Damon

Filme

Cele mai bune filme cu Matt Damon

Îngrijorător de slabă. Amal Clooney, copia Angelinei Jolie?

Gossip

Îngrijorător de slabă. Amal Clooney, copia Angelinei Jolie?

Amal Clooney, în vârstă de 36 de ani, este noua senzaţie de la Hollywood, chiar dacă avocata britanică de origine libaneză n-are nicio legătură cu această lume. Ei bine, de fapt, o legătură ar avea, prin soţul ei, George, dar nu la asta ne referim.

Gossip

George Clooney şi Amal Alamuddin vor avea un copil?

După nunta fastuoasă pe care au avut-o în luna octombrie, la Veneţia, iată că George Clooney şi soţia sa Amal Alamuddin sunt pregătiţi să facă un nou pas în relaţia lor. Presa americană titrează că cei doi se gândesc foarte serios să-şi mărească familia.

News

Veneţia sub zodia lui Clooney: ce ţinute au schimbat mirii în acest weekend

Aşa cum bine ştim, George Clooney (53) şi Amal Alamuddin (36) s-au căsătorit într-o ceremonie organizată sâmbătă seară, la Veneţia, evenimentul fiind catalogat de toată lumea ca fiind nunta anului. Ceremonia a avut loc la Hotelul Aman din apropierea faimosului Canal Grande şi a fost confirmată oficial de