News

Charlize Theron a vorbit prima dată despre relaţia cu Sean Penn

de admin

Un cuplu care ne-a suprins, confirmat la începutul anului, când cei doi au petrecut vacanţa de Revelion împreună. Niciunul n-a vorbit deschis despre relaţia lor, până acum, când Charlize şi-a deschis sufletul

Actriţa a povestit despre felul cum s-au înfiripat lucrurile între ea şi Sean Penn într-un interviu pentru revista "Vogue", pe a cărei copertă se află, dar şi într-un interviu în direct la NBC.

"Dacă ai o prietenie atât de îndelungată cum am avut noi, o preţuieşti şi nu vrei să faci un gest impulsiv care să strice totul. Adică trebuie să-ţi evaluezi şi reevaluezi constant acţiunile. Ce vreau să spun e că un prieten foarte bun mi-a devenit iubit iar eu nu mă aşteptam la această întorsătură de situaţie. Eu şi Sean chiar eram prieteni buni de 18 ani. Aşa că a trebuit să ne gândim foarte bine... Dar la sfârşitul zilei, a fost o decizie fără efort. Lucrurile au venit de la sine şi, înainte să-mi dau seama, m-am trezit într-o poveste care-mi face viaţa mai frumoasă. Iar cei apropiaţi, care ţin cu adevărat la mine, pot vedea limpede efectul pe care această relaţie îl are asupra mea. Pentru că de fapt asta e tot ceea ce contează... Eu am fost singură pentru o bună bucată de vreme. Mă bucuram de ipostaza de a fi mamă... Şi foarte mare parte din timpul meu i-l dedicam acestei mici creaturi. Dar ei încep să crească, li se schimbă programul, iar tu îţi aminteşti că în tine există o femeie pasională. Dar datingul la peste 30 de ani nu e simplu. E o vârstă la care ştiu foarte bine cărui fel de om vreau să-i fac loc în viaţa mea. Iar întrebarea simplă este: Îmi poate face viaţa mai bună?", a povestit vedeta de 38 de ani.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Lady Gaga intră în "competiţia posterioarelor" cu Kim Kardashian!

News

FOTO Lady Gaga intră în "competiţia posterioarelor" cu Kim Kardashian!

Isteria celor mai bombate posterioare a cuprins-o şi pe Lady Gaga, care nu poza aşa până acum! În ultima vreme, însă, Gaga pare că şi-a propus să adauge câteva kilograme în această zonă şi îşi expune tot mai mult fundul în imagini. Uite cum s-a pozat acum!

Vedete la un pas de moarte!

News

Vedete la un pas de moarte!

Aceste celebrităţi au văzut moartea cu ochii, dar au trăit ca să povestească... şi să-şi poarte steaua faimei mai departe. Căci ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus, iar ei sunt convinşi că au îngeri păzitori foarte conştiincioşi...

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

News

Fiul lui Rod Stewart, după gratii!

Sean Stewart, fiul de 34 de ani al celebrului rocker a fost arestat pe aeroportul din Miami, tocmai când se pregătea să plece spre un eveniment caritabil desfăşurat în Haiti. Iar motivul e unul cât se poate de surprinzător!

News

Cele mai nesuferite vedete

Cei de la E-Poll Surveys au realizat un amplu sondaj online pentru a afla cât de (ne)plăcute sunt, în realitate, vedetele care au succes în carieră, bani, premii, talent... Iar rezultatele sunt surprinzătoare!

FOTO Bruce Willis s-a distrat la karting cu fetele lui

News

FOTO Bruce Willis s-a distrat la karting cu fetele lui

Bruce Willis şi fiicel lui s-au distrat ieri de minune la un circuit de karting. Se vede treaba că tăticul de 59 de ani, cunoscut din filmele de acţiune, le-a transmis fetelor pasiunea pentru viteză. Acum, presa i-a botezat "Familia Die Hard"

Antonio Banderas vorbeşte pentru prima dată despre noua lui relaţie

News

Antonio Banderas vorbeşte pentru prima dată despre noua lui relaţie

"Este o femeie timidă, discretă, care n-are nicio legătură cu profesia mea, iar asta nu este deloc un lucru rău", spune Banderas despre Nicole Kimpel. Iată declaraţiile actorului de 54 de ani despre noua femeie care şi-a găsit loc în viaţa lui după divorţul de Melanie Griffith

Gossip

Britney Spears: "Toţi bărbaţii înşală!"

Cum a lăsat-o pe artistă cea din urmă despărţire? Prietenii spun că David Lucado a dezamăgit-o profund pe Brit şi că vedeta nu este deloc într-o stare bună, deşi au trecut două luni de la scandalul infidelităţii lui David