News

Charlize Theron a vorbit prima dată despre relaţia cu Sean Penn

de admin

Un cuplu care ne-a suprins, confirmat la începutul anului, când cei doi au petrecut vacanţa de Revelion împreună. Niciunul n-a vorbit deschis despre relaţia lor, până acum, când Charlize şi-a deschis sufletul

Actriţa a povestit despre felul cum s-au înfiripat lucrurile între ea şi Sean Penn într-un interviu pentru revista "Vogue", pe a cărei copertă se află, dar şi într-un interviu în direct la NBC.

"Dacă ai o prietenie atât de îndelungată cum am avut noi, o preţuieşti şi nu vrei să faci un gest impulsiv care să strice totul. Adică trebuie să-ţi evaluezi şi reevaluezi constant acţiunile. Ce vreau să spun e că un prieten foarte bun mi-a devenit iubit iar eu nu mă aşteptam la această întorsătură de situaţie. Eu şi Sean chiar eram prieteni buni de 18 ani. Aşa că a trebuit să ne gândim foarte bine... Dar la sfârşitul zilei, a fost o decizie fără efort. Lucrurile au venit de la sine şi, înainte să-mi dau seama, m-am trezit într-o poveste care-mi face viaţa mai frumoasă. Iar cei apropiaţi, care ţin cu adevărat la mine, pot vedea limpede efectul pe care această relaţie îl are asupra mea. Pentru că de fapt asta e tot ceea ce contează... Eu am fost singură pentru o bună bucată de vreme. Mă bucuram de ipostaza de a fi mamă... Şi foarte mare parte din timpul meu i-l dedicam acestei mici creaturi. Dar ei încep să crească, li se schimbă programul, iar tu îţi aminteşti că în tine există o femeie pasională. Dar datingul la peste 30 de ani nu e simplu. E o vârstă la care ştiu foarte bine cărui fel de om vreau să-i fac loc în viaţa mea. Iar întrebarea simplă este: Îmi poate face viaţa mai bună?", a povestit vedeta de 38 de ani.

Foto: WENN

Modifică Setările