Înainte şi după: 5 vedete cărora le stă bine tunse scurt!

22 mai, 2014
michelle williams 2000 jpeg

Sunt celebre, sunt frumoase şi mai ales, pline de curaj! Fie că au ales să renunţe la buclele lungi de dragul unui rol important sau doar pentru că aveau nevoie de o schimbare, următoarele vedete au fost inspirate să aleagă tunsoarea pixie.

Michelle Williams

Pentru tuns, se folosesc foarfece doar în zona de sub calotă – pe părţi, unde e mai scurt - şi o tehnică de tuns în scări invizibile. Stilistul ei, McMillan, recunoaşte că actriţei îi place să aibă părul liber, relaxat, şi foloseşte puţine produse de styling.

image

Halle Berry

“Este un pixie discret”, spune hairstylistul ei, Oscar James. 5-8 centimetri de păr lung în zona calotei, tăiat cu lama, “pentru a menţine vârfurile casual, cu efect de penaj. În rest, părul de pe părţi şi la spate e scurt cam de 3 cm”. Halle foloseşte adeseori placa de întins părul.

image

Charlize Theron

Actriţa avea o tunsoare Caesar înainte, în care bretonul ei era de 2-3 cm. Prin urmare, foarte, foarte scurt. Prefera să-l ţină fixat în sus, pentru un look mai rebel şi unii spun, feminin, stilistul ei folosindu-se tot de tehnica foarfecelor în locul lamelor. Charlize foloseşte produse de fixare precum spuma, în general, pe părul ei, mai ales că acum şi l-a lăsat bob.

image

Robin Wright

Este un tuns asimetric, care presupune că are mai puţină greutate, pe o parte. Şi o prinde mult mai bine aşa pe vedeta din serialul "House of Cards", punându-i trăsăturile feţei în evidenţă, mai ales privirea. Este superbă acum!

image

Anne Hathaway

Şi-a sacrificat părul lung pentru rolul din musicalul “Les Miserables”. S-a tuns scurt, băieţeşte, însă cu timpul, în câteva luni, Anne arăta deja fabulos. în dulcele stil pixie. Arată feminin, chic şi modern, în acelaşi timp. După cum spune stilistul ei, şi ea preferă spuma în locul altor produse de fixare a părului, pentru un look proaspăt.

image

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg