Beauty

Înainte şi după: 5 vedete cărora le stă bine tunse scurt!

de admin

Înainte şi după: 5 vedete cărora le stă bine tunse scurt!

Sunt celebre, sunt frumoase şi mai ales, pline de curaj! Fie că au ales să renunţe la buclele lungi de dragul unui rol important sau doar pentru că aveau nevoie de o schimbare, următoarele vedete au fost inspirate să aleagă tunsoarea pixie.

Michelle Williams

Pentru tuns, se folosesc foarfece doar în zona de sub calotă – pe părţi, unde e mai scurt - şi o tehnică de tuns în scări invizibile. Stilistul ei, McMillan, recunoaşte că actriţei îi place să aibă părul liber, relaxat, şi foloseşte puţine produse de styling.

Halle Berry

“Este un pixie discret”, spune hairstylistul ei, Oscar James. 5-8 centimetri de păr lung în zona calotei, tăiat cu lama, “pentru a menţine vârfurile casual, cu efect de penaj. În rest, părul de pe părţi şi la spate e scurt cam de 3 cm”. Halle foloseşte adeseori placa de întins părul.

Charlize Theron

Actriţa avea o tunsoare Caesar înainte, în care bretonul ei era de 2-3 cm. Prin urmare, foarte, foarte scurt. Prefera să-l ţină fixat în sus, pentru un look mai rebel şi unii spun, feminin, stilistul ei folosindu-se tot de tehnica foarfecelor în locul lamelor. Charlize foloseşte produse de fixare precum spuma, în general, pe părul ei, mai ales că acum şi l-a lăsat bob.

Robin Wright

Este un tuns asimetric, care presupune că are mai puţină greutate, pe o parte. Şi o prinde mult mai bine aşa pe vedeta din serialul "House of Cards", punându-i trăsăturile feţei în evidenţă, mai ales privirea. Este superbă acum!

Anne Hathaway

Şi-a sacrificat părul lung pentru rolul din musicalul “Les Miserables”. S-a tuns scurt, băieţeşte, însă cu timpul, în câteva luni, Anne arăta deja fabulos. în dulcele stil pixie. Arată feminin, chic şi modern, în acelaşi timp. După cum spune stilistul ei, şi ea preferă spuma în locul altor produse de fixare a părului, pentru un look proaspăt.

FOTO WENN

Modifică Setările