Gossip

Cât au cheltuit până acum cu nunta Kim Kardashian şi Kanye West?

de admin

Mult aşteptata nuntă din acest weekend a faimosului cuplu a necesitat investiţii astronomice. Cu atât mai mult cu cât mirii îşi doresc un eveniment care să depăşească în strălucire şi grandoare nunta Prinţului wiliiam cu Kate Middleton

Clanul Kardashian s-a reunit la Paris pentru ceea ce toţi ţintesc să fie "nunta secolului". Aşa că nimeni nu se mai uită la bani. Şi, cu toate că boşii canalului E! au achitat şi ei o parte din cheltuieli - având în vedere că postul TV va avea exclusivitate asupra evenimentului - cuplul tot a mai cheltuit milioane bune în plus.

Bunăoară, doar rochia de mireasă a lui Kim Kardashian se aude că a costat nici mai mult nici mai puţin decât 2 milioane de dolari! "Nimeni nu va vedea rochia până când nu păşeşte spre altar. Sunt trei rochii care au fost create special pentru ea şi ea încă nu s-a decis pe care o va purta. A chemat-o pe Sarah Burton (n.r. creatoarea de modă britanică, directorul de creaţie de la Alexander McQueen, aceeaşi care a semnat rochia lui Kate Middleton) să-i creeze una dintre opţiuni. Kim vrea acelaşi decolteu în V pe care l-a avut Kate, dar mult mai generos, iar în partea inferioară îşi doreşte ca rochia să fie mulată pe trup", spune o sursă din anturajul ei. Altfel zis, o combinaţie între ce a purta mireasa Kate şi domnişoara de onoare Pippa Middleton.

În plus, mirii au mai cheltuit alte şapte milioane. Doar repetiţiile pentru cina de după ceremonie i-a costat 650.000 de dolari. "Au adus chefi selectaţi din întreaga lume pentru a le găti meniuri atât pentru seara de repetiţie, cât şi pentru recepţia propriu-zisă de după nuntă", spune aceeaşi sursă. Alţi bani frumoşi s-au dus înspre cei care asigură entertainmentul, căci la nunta lor vor cânta Jay-Z şi Beyonce, care au cerut două milioane de dolari.

La masă se va servi şampanie de 6.000 de dolari sticla, în vreme ce meniul costă 2.000 de dolari de persoană. La toate astea adăugaţi 1 milion de dolari pentru aranjamentele florale, 200.000 pe spectacolul de artificii şi, nu în ultimul rând, 3 milioane pentru toată desfăşurarea de forţe de securitate.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

BlondeMania printre vedete!

News

BlondeMania printre vedete!

După apariţia lui Kim Kardashian cu pletele oxigenate la show-ul Balmain, o nouă celebritate a defilat cu părul blond la Paris Fashion Week: Jared Leto! Iată ce alte vedete s-au mai vrut blonde de-a lungul timpului. Cum crezi că le stă mai bine?

Kim Kardashian, secretara lui Amal Clooney!

Gossip

Kim Kardashian, secretara lui Amal Clooney!

E posibil aşa ceva? O semenea combinaţie? De ce nu, de vreme ce Kanye West a fost declarat de către Piers Morgan drept cel mai mare star al lumii. De fapt, dacă ar fi aşa, postul de secretară ar fi prea neînsemnat, nu? Şi totuşi, Kim şi-l doreşte cu ardoare

Gossip

Kim Kardashian şi Kanye West, pictorial nud împreună!

N-a fost de-ajuns şedinţa foto pentru coperta "Vogue" cu faimosul cuplu. Ori cea mai recentă copertă, cea cu starleta de reality show goală goluţă. Lipsea cineva din cadru, desigur. De altfel, Kanye s-a şi declarat inspirat de coperta "Paper"...

Anna Wintour recunoaşte că a făcut o copertă de prost gust cu Kim Kardashian!

News

Anna Wintour recunoaşte că a făcut o copertă de prost gust cu Kim Kardashian!

La nouă luni de la infama copertă a revistei "Vogue", pe care o conduce de atâta vreme, copertă care a stârnit valuri de critici pe internet, Anna Wintour pune, în sfârşit, punctul pe i. Iată ce a declarat...

News

Kanye West a umilit doi fani cu handicap locomotor!

Gafă de proporţii, aşa cum numai un star precum Kanye, ameţit de atâta egocentrism, putea săvârşi. Şi cum doar Kim Kardashian ar putea să-l înţeleagă... Ce a făcut West la cel mai recent concert al său de la Sydney?

News

Dietele extreme ale familiei Kimye

Obsedata de imaginea lor de cuplu perfect, Kim Kardashian a început un regim de slăbire foarte sever, pentru a închide şi ultimele guri care încă mai comentează despre formele ei... Şi ce să vezi? Soţul Kanye îi urmează exemplul. Vezi exact în ce constau dietele lor!

Gossip

Cum îi controlează Kanye West viaţa lui Kim Kardashian

La scurt timp după nunta lor, presa scrie deja despre problemele din mariajul lor: Kanye îşi controlează nevasta cu o mână de fier. "Kim se simte sufocată", susţin apropiaţii... Ce se întâmplă în spatele imaginii lor perfecte?

Kim Kardashian nu şi-a plătit luna de miere!

Gossip

Kim Kardashian nu şi-a plătit luna de miere!

S-au lăudat în faţa întregii lumi cu nunta lor extravagantă şi cheltuielile care au venit la pachet pentru marele eveniment. Dar nu la fel s-a întâmplat şi cu luna de miere, pe care Kanye West şi Kim Kardashian au refuzat s-o achite! Iată de ce...

Cine sfidează fundul lui Kim Kardashian?

News

Cine sfidează fundul lui Kim Kardashian?

Modelul şi dansatoarea americană Amber Rose intră în arenă cu câteva poze grăitoare, postate pe contul ei de Instagram. Concurenţa cu Kim e evidentă: Amber a fost iubita lui Kanye West înaintea ei şi se pare că l-a pierdut chiar din cauza acesteia!