Gossip

Cât au cheltuit până acum cu nunta Kim Kardashian şi Kanye West?

de admin

Mult aşteptata nuntă din acest weekend a faimosului cuplu a necesitat investiţii astronomice. Cu atât mai mult cu cât mirii îşi doresc un eveniment care să depăşească în strălucire şi grandoare nunta Prinţului wiliiam cu Kate Middleton

Clanul Kardashian s-a reunit la Paris pentru ceea ce toţi ţintesc să fie "nunta secolului". Aşa că nimeni nu se mai uită la bani. Şi, cu toate că boşii canalului E! au achitat şi ei o parte din cheltuieli - având în vedere că postul TV va avea exclusivitate asupra evenimentului - cuplul tot a mai cheltuit milioane bune în plus.

Bunăoară, doar rochia de mireasă a lui Kim Kardashian se aude că a costat nici mai mult nici mai puţin decât 2 milioane de dolari! "Nimeni nu va vedea rochia până când nu păşeşte spre altar. Sunt trei rochii care au fost create special pentru ea şi ea încă nu s-a decis pe care o va purta. A chemat-o pe Sarah Burton (n.r. creatoarea de modă britanică, directorul de creaţie de la Alexander McQueen, aceeaşi care a semnat rochia lui Kate Middleton) să-i creeze una dintre opţiuni. Kim vrea acelaşi decolteu în V pe care l-a avut Kate, dar mult mai generos, iar în partea inferioară îşi doreşte ca rochia să fie mulată pe trup", spune o sursă din anturajul ei. Altfel zis, o combinaţie între ce a purta mireasa Kate şi domnişoara de onoare Pippa Middleton.

În plus, mirii au mai cheltuit alte şapte milioane. Doar repetiţiile pentru cina de după ceremonie i-a costat 650.000 de dolari. "Au adus chefi selectaţi din întreaga lume pentru a le găti meniuri atât pentru seara de repetiţie, cât şi pentru recepţia propriu-zisă de după nuntă", spune aceeaşi sursă. Alţi bani frumoşi s-au dus înspre cei care asigură entertainmentul, căci la nunta lor vor cânta Jay-Z şi Beyonce, care au cerut două milioane de dolari.

La masă se va servi şampanie de 6.000 de dolari sticla, în vreme ce meniul costă 2.000 de dolari de persoană. La toate astea adăugaţi 1 milion de dolari pentru aranjamentele florale, 200.000 pe spectacolul de artificii şi, nu în ultimul rând, 3 milioane pentru toată desfăşurarea de forţe de securitate.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările