Muzica

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

VIDEO Liza Minnelli s-ar putea retrage din activitate

Legendara actriţă şi cântăreaţă dă tot mai des semne de oboseală, mai ales după cele două intervenţii chirurgicale la şold. Iar, deunăzi, starea ei de sănătate a împiedicat-o să susţină un concert la Londra.

Actriţa şi cântăreaţa Liza Minnelli şi-a anulat un concert care urma să aibă loc pe 2 iulie, la Royal Albert Hall din Londra, din cauza unor probleme de sănătate.

Boala de care suferă Liza Minnelli nu a fost dată publicităţii, însă medicii i-au recomandat cântăreţei, în vârstă de 68 de ani, să nu călătorească şi să nu susţină spectacole.

Liza Minnelli s-a confruntat cu o stare de sănătate precară în ultima vreme şi a suferit două intervenţii chirurgicale la un şold.

Potrivit comunicatului publicat pe site-ul artistei, medicii Lizei Minnelli "i-au recomandat să nu cânte şi să călătorească pentru o perioadă îndelungată, din cauza stării sale de sănătate".

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Andreea Berecleanu riscă să rămână paralizată?

E una dintre vedetele care au un stil de viaţă sănătos şi sunt mereu atente la siluetă. Din păcate, însă, asta nu exclude ca organismul să ofere şi surprize neplăcute, care să le pună în dificultate. Iată despre ce este vorba.

Cătălin Botezatu: „Risc un nou infarct“

News

Cătălin Botezatu: „Risc un nou infarct“

Anul trecut, creatorul de modă român le dădea mari emoţii familiei, prietenilor şi colaboratorilor săi, după ce le-a spus că s-a internat într-o clinică din Turcia după ce a suferit al treilea infarct miocardic.

Muzica

Vaya Con Dios revine la Bucureşti

Ultima şansă să-i auziţi cântând live! Artiştii belgeni revin la Bucureşti, la cererea publicului, şi vor susţine un concert pe 5 octombrie, la Sala Palatului, show-ul făcând parte din turneul internaţional "Farewell Tour".

Muzica

VIDEO Gina Pistol şi Cosmina Păsărin în clipul lui Keo

Cel mai nou material video al fostului iubit al Andreei Bălan a fost realizat în colaborare cu Skizzo Skillz şi beneficiază de prezenţa senzuală a celor două vedete feminine.

VIDEO Lady Gaga, complet dezbrăcată în noul clip

Muzica

VIDEO Lady Gaga, complet dezbrăcată în noul clip

Pentru că nu mai ştie cum să şocheze, artista a apelat la cel mai vechi truc, şi anume a renunţat la haine. Iar pentru noua producţie video, artista a scos din buzunar o sumă uriaşă: 2 milioane de dolari!

News

Cătălin Botezatu şi-a făcut testamentul

Pare o glumă, dar creatorul de modă român ia cât se poate de în serios problemele de sănătate apărute recent, care-l fac să se gândească la orice deznodământ posibil. Astfel că, după câteva zile petrecute în spitalul din Istanbul, a revenit în ţară cu gândul de a-şi pune în ordine treburile, în caz că ar putea păţi ceva.

News

Motivul pentru care Cătălin Botezatu s-a internat în Turcia

După ce presa mondenă a speculat faptul că a ales să se interneze într-o clinică exclusivistă turcă doar pentru a-i face publicitate, designerul a decis să lămurească lucrurile.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.