Cură balneară la Danubius Health Spa Resort Brădet

27 mai, 2014
1 38 jpeg

Ca urmare a industrializarii societatii moderne, a timpului tot mai scurt pe care il avem la dispozitie si a mediului tot mai poluat, stresul si bolile au inregistrat o crestere semnificativa, devenind astfel, principalele probleme

Ca urmare a industrializarii societatii moderne, a timpului tot mai scurt pe care il avem la dispozitie si a mediului tot mai poluat, stresul si bolile au inregistrat o crestere semnificativa, devenind astfel, principalele probleme cu care majoritatea persoanelor se confrunta cel putin o data in viata.

Pentru a ne adapta cat mai bine in acest secol al vitezei si pentru a creste rezistenta in fata factorilor agresivi, curele balneare reprezinta una dintre cele mai bune alegeri de tratament si intretinere. Optiunile pe care ni le ofera medicina moderna, directiile in care oamenii se indreapta pentru a reduce stresul si a creste capacitatea de rezistenta la boli si efort, reprezinta o provocare pentru medicina moderna si o alternativa pentru care opteaza din ce in ce mai multe persoane. Nu trebuie sa ai 60 de ani sau sa suferi de o anumita boala pentru a merge la cure balneare. Datorita efectelor sale relaxante si tonifiante, curele balneare sunt indicate si persoanelor mai tinere.

Strainii din toata Europa opteaza regulat pentru tratamentele balneare pe care le ofera tara noastra, iar una dintre cele mai vizitate si fascinante statiuni este Sovata, statiune ce are ca punct central de mare interes Lacul Ursu. In preajma acestui minunat lac cu apa sarata se afla cel mai nou hotel de categorie superioara din Sovata. Danubius Health Spa Resort Bradet ofera servicii complete de calitate si pachete atractive pentru toate buzunarele. Pentru cei care doresc ca in acest sezon sa fie in forma maxima, Danubius Health Spa Resort Bradet vine in ajutorul lor cu un pachet generos de servicii si tratamente, toate la preturi mai mult decat rezonabile.

image

Daca ati mai vizitat pana acum statiunea Sovata, nu este nevoie sa va convingem sa va reintoarceti, pentru ca stim ca oricum reveniti. Pentru cei care au vazut statiunea doar in fotografii, nu mai stati pe ganduri si veniti sa o vizitati. De la balconul hotelului Danubius Health Spa Resort Bradet veti avea ocazia de a contempla un peisaj de basm si veti respira aerul curat al locului. De asemenea, veti avea parte de cel mai relaxant si de neuitat concediu pe care l-ati trait vreodata. Asadar, daca nu v-am convins pana acum, iata cel mai avantajos pachet de cura balneara, care cu siguranta va va face cu ochiul: pachetul Cura Balneara oferit de catre Danubius Health Spa Resort Bradet include:7 nopti cazare cu demipensiune (sau la cerere cu pensiune completa), acces nelimitat la centrul Spa modernizat din hotelul vecin Danubius Health Spa Resort Sovata Sovata**** - bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie, in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu.

Danubius Sovata cura balneara (5 proceduri) include si control de catre un medic specialist, 2 masaje de recuperare, 3 proceduri prescrise de catre un medic (ex. impachetare cu namol, masaj subacval, electroterapie, oxigenoterapie forte, bai galvanice, inhalaţii, drenaj limfatic, gimnastica individuala, magnetoterapie etc).



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png