News

FOTO Actorii din Star Wars, reuniune după 37 de ani

de admin

FOTO Actorii din Star Wars, reuniune după 37 de ani

Aproape că nu există persoană cinefilă care să nu fi văzut marele clasic “Star Wars”, originalul din 1977. De-atunci, au urmat alte episoade ale francizei celebre, care pe parcursul anilor ne-au întipărit bine în minte personajele sale: prinţesa Leia, Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Darth Vader... personaje care şi-acum stârnesc uimire şi fascinaţie.

Iar actorii care i-au interpretat se pregătesc din nou, la 37 de ani de la primul film, să joace în episodul VII, care va avea premiera în 2015.

La Festivalul Fânului din Ţara Galilor, chiar Carrie Fisher, cea care a jucat-o în 3 filme pe Prinţesa Leia, a ţinut să îşi spună impresiile despre colegii ei, Harrison Ford, Mark Hamill, Peter Mayhew, Kenny Baker ori Anthony Daniels, după ce i-a întâlnit pentru filmările noului episod. Filmările au început luna aceasta în Abu Dhabi şi vor continua la Studiourile Pinewood din Buckighamshire, Anglia.

“Cu toţii părem puţin săriţi de pe fix. E plăcut să vezi că există şi alţi astfel de oameni. Şi mă bucur să ne revedem cu toţii în aceeaşi cameră, pentru că e ceva unic. Adică, presupun că nu vedem reuniuni ale găştii «Pe aripile vântului»”, a spus actriţa de 57 de ani.

Kenny Baker şi Anthony Daniels aka R2-D2 şi C-3PO

“Facem din nou filmul, aşa că pot să o joc pe Prinţesa Leia aşa cum trebuie, de data asta. Mai puţin britanică. Păream cam pretenţioasă cu accentul ăla fals.”, a mai glumit ea.

Carrie a devenit faimoasă mai degrabă în 1983, când a purtat un bikini metallic auriu, de “sclavă”, în “Întoarcerea lui Jedi”. Pentru noul film, actriţa a slăbit din nou destul de mult, pentru a etala o siluetă asemănătoare cu cea care a consacrat-o.

Click pe următoarea pentru a-i vedea pe actori ATUNCI ŞI ACUM

Carrie Fisher, la 20 de ani şi acum, la 57 de ani

Harrison Ford, în rolul lui Han Solo, la 34 de ani, şi acum, la 71 de ani

Mark Hamill, în rolul lui Luke Skywalker, la 25 de ani şi acum, la 62 de ani

Peter Mayhew în rolul lui Chewbacca la 33 de ani şi acum, la 70 de ani

FOTO WENN, IMDB

Modifică Setările