Stilul Rita Ora: 10 ţinute ciudate ale vedetei

28 mai, 2014

She's HOT right now! De fapt, era foarte hot când s-a lansat pe piaţa muzicală cu hitul cu acelaşi nume, zglobie şi colorată în videoclipul său. Acum, însă, Rita Ora a ajuns o atracţie din punct de vedere vestimentar. Bune sau rele, iată o parte din bizareriile combinate alandala de către vedeta de numai 23 de ani, o împătimită a brandurilor sport, a puloverelor XXL şi a şosetelor ori cizmelor foarte lungi.

She's HOT right now! De fapt, era foarte hot când s-a lansat pe piaţa muzicală cu hitul cu acelaşi nume, zglobie şi colorată în videoclipul său. Acum, însă, Rita Ora a ajuns o atracţie din punct de vedere vestimentar, pentru că orice alegere ar face în materie de fashion, cu siguranţă e în centrul atenţiei.

Bune sau rele, iată o parte din bizareriile combinate alandala de către vedeta de numai 23 de ani, o împătimită a brandurilor sport, a puloverelor XXL şi a şosetelor ori cizmelor foarte lungi.

Aici, blonda se pregătea de o petrecere, alături de prietenele ei, la Hotelul Dorchester, pentru o simplă cină. Nu ştim dacă era bal mascat sau nu, dar costumul este clar unul de Halloween. Totuşi, inspirată sau nu, a reuşit să fie sexy.

Outfit de reptilă - Rita a purtat colanţi şi o bluză largă peste, cu model de reptilă, pe care scria mesajul: "Does Your Monster Still Dress You?". Bonus, să fie ţinuta cât mai dubioasă - o căciulă roz cu unicorn în frunte. De vis...

Adidas Outfit - Rita este dovada vie, la propriu şi la figurat, că brandul renumit este marea ei dragoste. Adidas din cap până-n picioare, în culori neon amestecate şi asortate cu şosete albe lungi, plus şlapi.

"Cu bermudele pe mine, un tricou şi şapca-ntoarsă...", doar că în cazul de faţă, Rita a păşit pe-afară fără bermude, ţinută la care a accesorizat doar o pereche de cizme lungi, negre. Kitsch au ba?

Pe 10 octombrie, cântăreaţa a participat la petrecerea RIMMEL în Londra, unde s-a gătit destul de frumos, în ton cu trendurile: un costum Moschino din tartan, de sus până jos. Ea este şi ambasadoarea brandului.

Pe 20 martie am văzut-o pe stradă cu blugii cam prea rupţi pe ea, dar şi cu un pulovăr foarte pufos, galben cu alb, peste - o ţinută street style clasică.

După gala MET, de pe 7 mai, Rita nu mai putea să sufere ideea de feminintate, rochii, accesorii, pretenţii, aşadar şi-a luat treningul lălâi imprimat cu model tropical pe el şi dusă a fost!

Pe 3 noiembrie, anul trecut, Rita a pşit pe covorul roşu de la petrecerea Teen Awards organizată de BBC într-un fulg imens. Rochia ei, pur şi simplu, a fost atât de pufoasă, c nu-i puteai ghici formele vedetei.

La prânzul de dinainte de Grammyuri, de la începutul anului, Rita s-a asortat cu totul: jachetă, rochie şi pantofi identici ca model. Dar ce-i prea mult, strică de multe ori...

Pe lângă brandul de mai dinainte, de care povesteam că este favoritul cântăreţei de 23 de ani, mai există unul, tot sport: DKNY. Dar iarăşi, ce-i prea mult strică, oricât de fashionable ar părea: şi jachetă, tricou, pantaloni, jambiere cu atâtea modele? Not cool, Rita, not cool.

FOTO WENN



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg