Spectacole

Tori Amos revine în România după şapte ani şi va concerta la Arenele Romane

de admin

La şapte ani de la primul său concert în România, Tori Amos revine la noi în ţară şi va concerta la Bucureşti pe 19 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul este inclus în turneul de promovare a noului sau album, „Unrepentant Geraldines“, care va fi lansat în primăvara acestui an.

Biletele pentru show-ul de la Arenele Romane costă 95, 120, 150, 175 şi 245 de lei şi vor fi puse în vânzare din 14 februarie, pe www.myticket.ro, şi apoi în reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi casa de bilete a Sălii Palatului.

Cu opt nominalizări la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internaţională, stilul său fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar câteva dintre elementele care definesc identitatea să artistică.

Interpretă, compozitoare şi producătoare, Tori Amos este un muzician complet şi complex care, potrivit revistei „Rolling Stone“, se înscrie printre primii cinci cei mai buni artişti live ai lumii, având nu mai puţin de 13 turnee internaţionale şi peste o mie de concerte susţinute de-a lungul carierei.

„Unrepentant Geraldines“ este cel de-al 14-lea material de studio al artistei şi va fi lansat în primăvara aceasta şi va fi promovat într-un nou turneu mondial. Turneul va începe pe 7 mai în Dublin şi va include show-uri în Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Moscova, dar şi Bucureşti.

Citeşte mai mult pe www.adevărul.ro

Modifică Setările