Spectacole

Tori Amos revine în România după şapte ani şi va concerta la Arenele Romane

de admin

La şapte ani de la primul său concert în România, Tori Amos revine la noi în ţară şi va concerta la Bucureşti pe 19 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Spectacolul este inclus în turneul de promovare a noului sau album, „Unrepentant Geraldines“, care va fi lansat în primăvara acestui an.

Biletele pentru show-ul de la Arenele Romane costă 95, 120, 150, 175 şi 245 de lei şi vor fi puse în vânzare din 14 februarie, pe www.myticket.ro, şi apoi în reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi casa de bilete a Sălii Palatului.

Cu opt nominalizări la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internaţională, stilul său fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar câteva dintre elementele care definesc identitatea să artistică.

Interpretă, compozitoare şi producătoare, Tori Amos este un muzician complet şi complex care, potrivit revistei „Rolling Stone“, se înscrie printre primii cinci cei mai buni artişti live ai lumii, având nu mai puţin de 13 turnee internaţionale şi peste o mie de concerte susţinute de-a lungul carierei.

„Unrepentant Geraldines“ este cel de-al 14-lea material de studio al artistei şi va fi lansat în primăvara aceasta şi va fi promovat într-un nou turneu mondial. Turneul va începe pe 7 mai în Dublin şi va include show-uri în Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Moscova, dar şi Bucureşti.

Citeşte mai mult pe www.adevărul.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Primul concert Jack White în România, un show electrizant şi intens!

Spectacole

FOTO Primul concert Jack White în România, un show electrizant şi intens!

Fostul solist al trupei The White Stripes a concertat în premieră pe 9 noiembrie, la Bucureşti, într-un show de rockstar electric asezonat cu ritmuri country şi veselie de rock'n'roll. Excentricul cântăreţ a demonstrat de ce este unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din istorie.

Faimosul star Jack White de la The White Stripes anunţă numele noului claviaturist

Spectacole

Faimosul star Jack White de la The White Stripes anunţă numele noului claviaturist

Jack White s-a dovedit încă o dată a fi un artist complet, care îşi respectă în primul rând publicul. După tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, găsit fără suflare în camera de hotel în urmă cu două săptămâni, Jack White

FOTO Trupa Vunk, cel mai mare concert: show cu 5000 de spectatori

Spectacole

FOTO Trupa Vunk, cel mai mare concert: show cu 5000 de spectatori

Trupa Vunk continua revolutia in muzica autohtona: a creat cel mai mare concert - Vunk In Orasul Minunilor, vineri seara. La Sala Polivalenta, baietii - transformati in super eroi - si-au tinut promisiunea si au avut un concert care a uimit spectatorii

Spectacole

VUNK în Oraşul Minunilor, un spectacol unic în România

Într-un decor care va redesena integral Sala Polivalentă, transformând-o într-un tărâm de basm, VUNK în Oraşul Minunilor va dura 2 ore şi va conţine nu doar cele mai mari hituri ale trupei, ci şi câteva premiere, şi va expune spectatorii la senzaţii care le vor testa toate simţurile

Spectacole

Câştigătorul de Oscar, Jared Leto, va concerta mâine cu trupa sa, la Romexpo

Fermecatorul star de 42 de ani, care a câştigat Oscarul pentru rolul secundar în "Dallas Buyers Club", va cânta mâine la Romexpo, în Bucureşti, cu faimoasa lui trupă rock, "Thirty Seconds to Mars".

Bosquito, după 15 ani

Spectacole

Bosquito, după 15 ani

Refrenele cunoscutelor cântece "Hopa Hopa", "Două mâini" şi "Aşa că beau" pot fi fredonate de fani pe 24 aprilie, în Hard Rock Café din Capitală, unde trupa Bosquito va sărbători 15 ani de activitate printr-un concert de zile mari.

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

Spectacole

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” şi a single-ului „În culori”, trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la Bucureşti al artistei americane din 12 aprilie.

Spectacole

NexT şi HBO va invită la proiecţia de filme Festival Friends

Festivalul Internaţional de Film NexT prezintă, în cadrul celei de-a şaptea ediţie, programul Festival Friends, care reuneşte filme realizate de regizori talentaţi, consacraţi sau novice, care nu participă la Festivalul NexT.

Leonard Cohen, din nou live, la Bucureşti

Spectacole

Leonard Cohen, din nou live, la Bucureşti

Inimitabilul Leonard Cohen revine în această toamnă în România cu un nou concert, în cadrul turneului internaţional Old Ideas 2012.