Gossip

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

de admin

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

Iată că lucrurile între cei doi buni prieteni se încing mai mult decât am fi bănuit. La 20 de ani de când au lucrat împreună pentru filmul “Pulp Fiction”, Uma şi regizorul par să fi dus prietenia la nivelul următor, conform unor surse.

Cei doi au fost foarte intimi la Festivalul de Film de la Cannes, săptămâna trecută, unde au apărut pe covorul roşu de mână sau îmbrăţişaţi ori pupându-se suav pe obraz. Unele surse citate de "Us Weekly" susţin că presupusul cuplu ar fi petrecut împreună într-o vilă din Sudul Franţei.

Speculaţiile au apărut dat fiind că Uma s-a despărţit de logodnicul ei, Arpad Arki Busson luna trecută, iar Tarantino “o iubeşte de ani buni” pe “muza” sa de 44 de ani.

“S-a petrecut totuşi ceva între ei, mai demult, iar acum s-au cuplat din nou”, a adăugat sursa citată. La Cannes, cei doi s-au distrat şi au dansat chiar şi în faţafotografilor. Altă sursă ar susţine că “mereu a fost o atracţie între ei, ea i-a mai permis una-alta, de aceea relaţia lor a funcţionat atât de bine”.

Tot la Cannes, a avut loc şi reuniunea echipei Pulp Fiction, după 20 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Ce cupluri şi-au spus adio în 2014?

Aşteptarea celor mai frumoase clipe petrecute în armonia Sărbătorilor şi a făuririi noilor speranţe pentru noul an a devenit, pentru următoarele cupluri, una a singurătăţii sau a compromisului. Ce vedete şi-au scris finalul poveştilor de dragoste în 2014?

S-au despărţit după 6 ani de relaţie! Despre ce cuplu faimos e vorba?

Gossip

S-au despărţit după 6 ani de relaţie! Despre ce cuplu faimos e vorba?

El este un câştigător de numeroase premii pentru prestaţia din faimosul “Slumdog Millionaire” pentru care a fost nominalizatşi la trofeul BAFTA în 2008, iar ea e tot o actriţă celebră care a jucat alături de acesta în acelaşi film.

News

Uma Thurman luptă pentru custodia fiicei ei

Actriţa de 44 de ani are de-a face cu un proces în care a implicat-o fostul ei logodnic, Arpad Busson, pentru a câştiga custodia fiicei lor de 2 ani, Luna. Acesta doreşte să preia copilul în grija sa, după ce s-a despărţit de Uma în aprilie, anul acesta.

Gossip

Tom Hardy s-a însurat în secret!

Umblă zvonul serios că seducătorul actor a devenit deja un bărbat însurat în vara care a trecut, căsătorindu-se cu iubita lui, Charlotte Riley, cu care e logodit de 4 ani. Era şi timpul, am zice! Presa britanică relatează că perechea s-ar fi căsătorit în sudul Franţei, în cadrul unei ceremonii discrete.

Gossip

Uma Thurman, din nou în braţele lui André Balazs?

Potrivit publicaţiei „Voici“, actriţa s-ar fi împăcat cu fostul ei partener de origine maghiară, omul de afaceri André Balazs, de care s-a despărţit în 2008, după o relaţie tumultoasă care a durat trei ani.

Ce actriţă celebră este gravidă cu gemeni?

Gossip

Ce actriţă celebră este gravidă cu gemeni?

Una dintre cele mai ambiţioase actriţe, care se laudă cu roluri în “Avatar” ori “Star Trek”, ne-a uimit cu evenimentele importante din viaţa ei, unul după altul. Nu doar că e însărcinată pentru prima oară,

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Gossip

Bradley Cooper, logodit cu modelul Suki Waterhouse?

Actorul de 39 de ani pare din ce în ce mai convins că mai-tânăra lui iubită ar fi aleasa. Recent, cei doi au intrat în vizorul speculaţiilor unei viitoare nunţi după ce au fost surprinşi purtând inele de aur asemănătoare – semn al unei logodne secrete, după unii.

FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

Gossip

FOTO Pe cine a mai cucerit Gerard Butler?

Actorul irlandez de 44 de ani nu mai apăruse cu cineva de mână de la despărţirea de Mădălina Ghenea, anul trecut. Asta nu înseamnă că a şi stat singur, întâlnirile ocazionale cu femei frumoase fiind frecvente.Recent, Butler a fost prins cu o nouă frumuseţe

E Tom Hardy un bărbat însurat în secret?

Gossip

E Tom Hardy un bărbat însurat în secret?

Am devenit fanele lui de când a jucat în filme precum “Inception”, “Bronson” ori “The Dark Knight Rises”. Şi multe admiratoare au sperat ca Tom Hardy va rămâne un celibatar convins, de dragul fanteziilor lor. Dar destul cu visarea, căci britanicul