Gossip

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

de admin

Quentin Tarantino despre Uma Thurman: “O iubeşte de ani buni!”

Iată că lucrurile între cei doi buni prieteni se încing mai mult decât am fi bănuit. La 20 de ani de când au lucrat împreună pentru filmul “Pulp Fiction”, Uma şi regizorul par să fi dus prietenia la nivelul următor, conform unor surse.

Cei doi au fost foarte intimi la Festivalul de Film de la Cannes, săptămâna trecută, unde au apărut pe covorul roşu de mână sau îmbrăţişaţi ori pupându-se suav pe obraz. Unele surse citate de "Us Weekly" susţin că presupusul cuplu ar fi petrecut împreună într-o vilă din Sudul Franţei.

Speculaţiile au apărut dat fiind că Uma s-a despărţit de logodnicul ei, Arpad Arki Busson luna trecută, iar Tarantino “o iubeşte de ani buni” pe “muza” sa de 44 de ani.

“S-a petrecut totuşi ceva între ei, mai demult, iar acum s-au cuplat din nou”, a adăugat sursa citată. La Cannes, cei doi s-au distrat şi au dansat chiar şi în faţafotografilor. Altă sursă ar susţine că “mereu a fost o atracţie între ei, ea i-a mai permis una-alta, de aceea relaţia lor a funcţionat atât de bine”.

Tot la Cannes, a avut loc şi reuniunea echipei Pulp Fiction, după 20 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările