News

25.000$ pentru a lucra cu Beyoncé

de admin

Dacă vrei să lucrezi pentru regina muzicii, acum ai ocazia! Artista scoate la licitaţie şansa de a fi membrul echipei care se ocupă de stylingul său.

Licitaţia va avea loc în Los Angeles luna viitoare, iar ocazia de a lucra pentru Beyoncé doar pentru o zi costă 25.000$, după cum anunţă Huffington Post. Dar câştigătorul – probabil un fan înrăit care are un cont generos în bancă – va primi un tur al backstage-ului, mult timp petrecut cu Tina Knowles, mama cântăreţei, dar şi puţin timp cu diva.

De asemenea, cel care va licita va primi şi două bilete VIP la concertul ei şi o plasă de cadouri cu „câteva dintre lucrurile preferate pe care Beyoncé le ia cu ea pe drum“. Bineînţeles, banii nu vor intra în buzunarul artistei, licitaţia fiind făcută cu scopuri caritabile.

Foto: Wenn

Comentarii

Articole asemănătoare

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

News

Beyonce, criticată dur pentru noul video: ce-a făcut artista?

Noul clip realizat cu Nicki Minaj a stârnit valuri de revoltă în rândul fanilor săi, contrariaţi de felul în care s-a filmat şi de gesturile ei de divă de succes. Mai exact, viaţa de huzur pe care a arătat-o în videoclipul “Feeling Myself” a deranjat multă lume.

Fashion

FOTO Alb &Negru la gala Billboard: Beyoncé a încălcat dresscode-ul!

La prânzul Billboard Women, femeile celebre şi-au făcut apariţia în ţinute alb şi negru, de la cele clasice, sobre, la cele mai elegante şi provocatoare, în funcţie de imaginea fiecăreia. Însă cea care a vrut să se facă pe deplin remarcată a fost Beyoncé,

Gossip

Beyoncé, însărcinată cu al doilea copil al lui Jay-Z?

Umblă vorba prin târgul hollywoodian că diva R’n’Bşi soţia lui Jay-Z n-are deloc de gând să divorţeze de acesta – după scandalul violent din lift cu sora lui Bé –, ba chiar îşi măresc familia cu încă un membru.

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

News

FOTO Beyoncé, vacanţă fierbinte în Jamaica

Ştim cu toţii cât de bine arată Queen B., dar în cazul în care am uitat, ea ţine să ne reamintească mereu, cu fotografii şi mai senzuale. Mama fetiţei lui Jay-Z a postat pozele din vacanţa ei din Jamaica, în bikini, distrându-se de minune în faţa camerei.

News

Beyoncé, “răpită” de pe scenă

La concertul de pe 14 septembrie, din Brazilia, diva a devenit iarăşi ţinta fanilor mult prea zeloşi. Astfel că unul dintre ei, la bustul gol, a îndrăznit să o tragă, pur şi simplu, pe Bé în mulţime, cu forţa, luând-o în braţele lui.

FOTO Beyoncé, sexy şi fără machiaj

News

FOTO Beyoncé, sexy şi fără machiaj

Cântăreţei de 32 de ani i-a priit din plin vacanţa pe malul Mediteranei, unde s-a relaxat împreună cu soţul ei, Jay-Z şi cu micuţa Ivy, după cum vedem în pozele lor.