Gossip

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

de admin

FOTO Iubitul lui Jennifer Lopez, aventură cu doi transexuali?

Un nou scandal în cuplul J. Lo – Casper Smart, de când un nou model transsexual susţine că dansatorul ar fi conversat cu el, flirtând obraznic cu acesta. Prin urmare, voluptatea artistei de 44 de ani a fost întrecută de cea a unui…bărbat! Pardon a doi bărbaţi!

Toyboy-ul de 27 de ani al lui Jennier Lopez s-a trezit acum între doi transsexuali. Dacă iniţial se specula că Sofie Vissa ar fi vorbit prin mesaje cu dansatorul şi şi-ar fi trimis poze compromiţătoare cu acesta, acum e rândul unei dansatoare profesioniste, Xristina Marie, să susţină că a avut o aventură cu Casper!

Sofie Vissa

Nik Richie, editorul site-ului tabloid TheDirty.com, este cea care a pornit toată această poveste ilicită între cei doi transsexuali şi dansatorul cu care Jen are o relaţie de 3 ani: “Xristina Marie a avut şi ea relaţii intime cu Casper Smart”, scrie ea. “Potrivit surselor noastre, cuplul s-a întâlnit în Miami, iar Casper era conştient 100% că Xristina e transsexual”.

Xristina Marie

În toiul scandalului, Jlo s-ar fi întors în New York fără iubitul ei, iar prietenii deja speculează că relaţia lor este pe butuci. “A făcut-o din nou de ruşine pe Jennifer”, spune un amic al ei, pentru RadarOnline.com. “”Şi nu l-a mai invitat cu ea la NY, relaţia e încheiată”.

Să fi avut chef de distracţie cu modelele transsexuale sau este totul doar un zvon absurd? Totuşi, Casper nu a mai fost văzut cu Jennifer din 20 mai...

FOTO TheDirty.com, WENN, Instagram

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Cameron Diaz şi Benji Madden, disperaţi să aibă copii: ce măsuri vor să ia?

Umblă vorba prin târg că faimoasa actriţă, deşi arată dureros de bine şi trăieşte o dragoste pe care o merita de mult, vrea cu disperare un copil cu soţul ei, rockerul Benji Madden. Lucrurile sunt cu atât mai sensibile cu cât Cameron nu prea a putut rămâne însărcinată, oricât a încercat.

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

Gossip

FOTO Usher, logodit! Cine este  iubita cântăreţului R&B?

Superstarul muzicii R&B şi autorul hitului „Yeah!” de acum 10 ani a trecut la lucruri serioase cu iubita sa, Grace Miguel, cu care are o relaţie de când s-a separat de prima sa soţie, în 2008. Mai exact, Usher s-a logodit de curând cu aceasta!

Gossip

Se împacă Jennifer Lopez cu Casper Smart?

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile pe care o conducea el

Gossip

Chris Martin şi Jennifer Lawrence au o relaţie secretă?

Se speculează tot mai intens în ultimele zile cum că soţul înstrăinat al lui Gwyneth Paltrow şi carismatica actriţă din “Jocurile foamei” s-ar întâlni romantic pe ascuns. Asta mai ales de cânnd Jennifer ar fi fost la concertul Coldplay.

News

Jennifer Lopez a recunoscut că s-a despărţit de Casper Smart

După ce a ieşit la iveală că a divorţat oficial de Marc Anthony, după 3 ani de separare, şi în umbra scandalului în care dansatorul cu care a avut o relaţie doi ani şi jumătate, Casper Smart, artista de 44 de ani a admis

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

News

FOTO Jennifer Lopez a divorţat oficial de Marc Anthony: detalii

Proaspăt eliberată de relaţia amoroasă de doi ani şi jumătate cu mult mai tânărul Casper – cântăreaţa de 44 de ani şi-a regăsit zâmbetul săptămâna aceasta, divorţul oficial de soţul ei timp de 10 ani, fiind pronunţat în sfârşit, după 3 ani de la separare.

Gossip

Cameron Diaz & Benji Madden: Un nou cuplu?

Se întâlnesc de ceva vreme, merg împreună la sală şi par foarte apropiaţi unul de celălalt: să fie primii paşi ai unei noi relaţii la Hollywood? “E foarte nou totul”

Gossip

Cameron Diaz şi Jason Segel, un nou cuplu?

Cei doi actori sunt prieteni de ceva timp, de când au jucat împreună în comedia “Bad Teacher”, în 2011. Acum însă, se tot vorbeşte că au dus prietenia lot la nivelul următor, după ce au fost surprinşi marţi luând cina împreună şi făcând cumpărăturile tot împreună.