TV

Soré a dat Acasă TV pe Antena 1 

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV. A jucat în serialul „Pariu cu viaţa“ de la Pro TV şi apoi a făcut parte din echipa producţiei „O nouă viaţă“. Face parte din trupa LaLa Band, însă acum are parte de o nouă provocare, de data aceasta la Antena 1.

Soré Mihalache a acceptat provocarea de-a participa vara aceasta la emisiunea „Splash! Vedete la apă“. Pentru a face o figură cât mai bună în spectaculosul concurs al săriturilor în apă, Sore s-a antrenat cu seriozitate zile întregi, la bazinul olimpic "Lia Manoliu".

„Am venit la «Splash! Vedete la apă», pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare să sar. Eu sunt mulţumită de ceea ce am făcut până acum, la antrenamente. Acum antrenorul încearcă să mă înveţe sărituri cu spatele, tumbe în aer, dar pentru mine astea sunt uşor peste limită, pentru că îmi e frică... Am luat deja câteva burţi în apă...“, spune aceasta, citată de realitatea.net.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce se întâmplă cu emisiunile „Hell’s Kitchen“ şi „X-Factor“?

TV

Ce se întâmplă cu emisiunile „Hell’s Kitchen“ şi „X-Factor“?

După ce „Serviciul Român de Comedie“ şi „Dansează printre stele“ au fost scoase din grila Antenei 1, s-a zvonit că postul din Băneasa ar renunţa şi la formatele concurente emisiunilor „MasterChef“ şi „Vocea României“. Iată poziţia Antenei 1.

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

TV

Antena 1 renunţă şi la „Dansează printre stele“

După ce colegii lor de trust de la „Serviciul Român de Comedie“ au fost anunţaţi deja că emisiunea lor nu se va mai difuza, conducerea Antenei 1 a decis şi sistarea filmărilor pentru concursul de dans prezentat de Horia Brenciu.

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

TV

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Mircea Solcanu revine în televiziune

TV

Mircea Solcanu revine în televiziune

După ce postul Acasă TV a rupt contractul cu el, în urma unui scandal în care a fpst implicat pe Facebook, fostul prezentator al „Poveştirilor de noapte“ revine ca gazdă a unei emisiuni consacrate la Kanal D.

TV

Victor Slav e noul Burlac de la Antena 1

De-abia a părăsit trustul Pro TV, că şi-a şi găsit un nou job. Firesc, cu ajutorul prietenului său, Bogdan Vlădău, fostul băiat de la meteo va fi protagonistul următorului sezon al reality-show-ului „Burlacul“.

TV

Victor Slav nu mai e dorit de Pro TV

Încă o vedetă pusă pe liber! După 14 ani de colaborare, prezentatorul rubricii „Meteo“ de la Ştirile Pro TV va fi înlocuit, după ce noii şefi au decis să aducă o figură nouă în platou.

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

TV

E oficial! Ei sunt noii juraţi de la „MasterChef“

După plecarea lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu la Antena 1 şi zvonul că vor fi înlocuiţi de Cezar Munteanu, Henrik Sebok şi Dragoş Bercea, iată care este noul juriu oficial.

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

TV

Mihai Petre a trecut în tabăra celor de la Antena 1

Deşi mulţi credeau că fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ va profita de migraţia vedetelor Pro TV pentru a-şi crea propria emisiune, iată că şi el a ajuns la postul din Băneasa.

„Veveriţele lui Măruţă“ pleacă de la Pro TV?

TV

„Veveriţele lui Măruţă“ pleacă de la Pro TV?

Dacă ar fi să ne luăm după reprezentaţia trupei Red/Blonde din această dimineaţă de la Antena 1, de la „’Neaţa cu Răzvan şi Dani“, am spune că fetele au părăsit şi ele corabia Pro TV.Aşa să fie oare?