Soré a dat Acasă TV pe Antena 1 

3 iunie, 2014

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV.

Vara aceasta aduce mari schimbări în ograda postului din Băneasa, în care se înghesuie tot mai multe vedete din fostul trust al lui Adrian Sârbu. Migraţia se produce şi dinspre canalul Acasă TV, nu doar dinspre Pro TV. A jucat în serialul „Pariu cu viaţa“ de la Pro TV şi apoi a făcut parte din echipa producţiei „O nouă viaţă“. Face parte din trupa LaLa Band, însă acum are parte de o nouă provocare, de data aceasta la Antena 1.

Soré Mihalache a acceptat provocarea de-a participa vara aceasta la emisiunea „Splash! Vedete la apă“. Pentru a face o figură cât mai bună în spectaculosul concurs al săriturilor în apă, Sore s-a antrenat cu seriozitate zile întregi, la bazinul olimpic "Lia Manoliu".

„Am venit la «Splash! Vedete la apă», pentru că am vrut să văd dacă sunt în stare să sar. Eu sunt mulţumită de ceea ce am făcut până acum, la antrenamente. Acum antrenorul încearcă să mă înveţe sărituri cu spatele, tumbe în aer, dar pentru mine astea sunt uşor peste limită, pentru că îmi e frică... Am luat deja câteva burţi în apă...“, spune aceasta, citată de realitatea.net.

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg