News

Ioana Maria Moldovan, despre plecarea de la Acasă TV

Ioana Maria Moldovan, despre plecarea de la Acasă TV

Fosta prezentatoare de la „Poveştiri adevărate“ a făcut câteva mărturisiri la Kanal D despre greutăţile prin care a trecut în ultima perioadă. Iată ce a comentat şi despre plecarea ei din trustul Pro.

Invitată în emisiunea „Draga mea prietenă“, Ioana Maria Moldovan a vorbit în premieră despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima vreme.

„La un control de rutină, s-a descoperit o aluniţă care nu avea forma firească. Logodnicul meu a fost cel care m-a încurajat cel mai mult. M-au văzut mai mulţi medici, sunt un om încrezător. Anul acesta vreau să fac un copil, am fost egoistă până acum. Mi-am pus cariera pe primul loc“, a spus ea la Kanal D.

Cât despre faptul că a fost nevoită să plece de la Acasă TV, Ioana a comentat că: „eu nu pot să vorbesc despre s-a întâmplat în trust. A fost o perioadă grea pentru mine, plină de încercări. Tatăl meu a intrat în spital la scurt timp după (n.r. ce a fost dată afară) şi acum îl aştept acasă sănătos. Aveam 23 de ani când am intrat la Acasă TV, e o etapă peste care trec. A fost perioada mea de formare“, a povestit ea cu regret.

„Am făcut ceva economii, sunt un om chibzuit, care nu aruncă cu banii. Provin dintr-o familie simplă, care a învăţat să strângă“, a mai spus ea.

Foto: pagina personală, Draga mea prietenă

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Război total între Florin Chilian şi Cătălin Măruţă

Indignat că vedeta Pro TV i-ar fi ţinut partea Anei Maria Georgescu, cântăreţul a trecut la atacuri dure la adresa prezentatorului, spunând că: „uite aşa îşi fac unii carieră pe morminte, la propriu, sau pe cadavre, sau pe cimitire“.

Dan Negru: „Am fost un laş!“

News

Dan Negru: „Am fost un laş!“

La 25 de ani de la Revoluţie, prezentatorul de televiziune, originiar din Timişoara, recunoaşte că nu se afla printre tinerii curajoşi care s-au răzvrătit împotriva regimului comunist. Iată-i mărturia.

Adela Popescu, naşă de botez pentru fiul Danei Rogoz

News

Adela Popescu, naşă de botez pentru fiul Danei Rogoz

Prietene apropiate, cele două vedete de la Acasă TV şi Pro TV Internaţional vor face curând parte din aceeaşi familie, cu ocazia creştinării lui Vlăduţ, bebeluşul Danei şi al lui Radu Dragomir.

News

Nicolas Sarkozy: „Nu sunt vinovat“

Eliberat din arestul preventiv care a durat 15 ore, în timpul căruia a fost audiat de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă, fostul preşedinte francez crede că totul este pus la cale de adversarii lui politici.

News

Şerban Huidu, despre vinovaţii în cazul accidentului lui Adrian Iovan

Fostul cârcotaş ştie prea bine cum e să treci razant pe lângă moarte. Şi nu doar o dată. Poate tocmai de aceea i-a dedicat un articol pe blogul său pilotului care şi-a pierdut ieri viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni. Iată câteva detalii inedite despre Adrian Iovan şi care sunt adevăraţii vinovaţi, în opinia lui Şerban Huidu.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

FOTO Rita Mureşan şi-a reintrat în formă

După o perioadă în care kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap, iată că acum fostul manechin a reuşit să-şi redobândească silueta. Vezi cum arată acum şi ce anume a ajutat-o.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

News

Alexandru Arşinel, internat din nou

Marele actor român de comedie se află din nou în grija medicilor de la Cluj, după ce maestrul le-a spus că nu se simte bine după transplantul renal suferit recent.