News

Ioana Maria Moldovan, despre plecarea de la Acasă TV

Ioana Maria Moldovan, despre plecarea de la Acasă TV

Fosta prezentatoare de la „Poveştiri adevărate“ a făcut câteva mărturisiri la Kanal D despre greutăţile prin care a trecut în ultima perioadă. Iată ce a comentat şi despre plecarea ei din trustul Pro.

Invitată în emisiunea „Draga mea prietenă“, Ioana Maria Moldovan a vorbit în premieră despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima vreme.

„La un control de rutină, s-a descoperit o aluniţă care nu avea forma firească. Logodnicul meu a fost cel care m-a încurajat cel mai mult. M-au văzut mai mulţi medici, sunt un om încrezător. Anul acesta vreau să fac un copil, am fost egoistă până acum. Mi-am pus cariera pe primul loc“, a spus ea la Kanal D.

Cât despre faptul că a fost nevoită să plece de la Acasă TV, Ioana a comentat că: „eu nu pot să vorbesc despre s-a întâmplat în trust. A fost o perioadă grea pentru mine, plină de încercări. Tatăl meu a intrat în spital la scurt timp după (n.r. ce a fost dată afară) şi acum îl aştept acasă sănătos. Aveam 23 de ani când am intrat la Acasă TV, e o etapă peste care trec. A fost perioada mea de formare“, a povestit ea cu regret.

„Am făcut ceva economii, sunt un om chibzuit, care nu aruncă cu banii. Provin dintr-o familie simplă, care a învăţat să strângă“, a mai spus ea.

Foto: pagina personală, Draga mea prietenă

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările