News

FOTO Vedete fără machiaj pe Internet

de admin

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo.

Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

Zooey Deschanel

Vesela actriţă în mod sigur nu este o persoană matinală. Priviţi doar selfie-ul acesta de pe 17 mai, la care a scris: “Bună dimineaţa! Fără machiaj, fără filtru”. Şi parcă ne e dragă şi aşa, abia trezită din somn.

Cara Delevingne

Cu ea ne-am tot obişnuit să facă feţe-feţe, cu sau fără machiaj. Aici, pe 11 mai, într-o duminică relaxantă, la masă, în care-a preferat privirea intimidantă.

Lorde

Australianca recunoaşte că are probleme cu tenul, ca orice adolescent. De aceea, nici nu îi este jenă să posteze fotografii cu ea nemachiată şi în ipostaze personale, cum e aici, cu masca de dormit şi perna de gât Hello Kitty.

Kelly Osbourne

Poza pe care a postat-o pe 2 mai ne arată că arată fresh şi fără machiaj, cum bine ştie şi ea: “Nemachiată, îmi place!”

Adele

Artistă de succes şi mamă: la 25 de ani, Adele a postat o fotografie cu ea acasă, fără urmă de machiaj – deşi ar fi avut nevoie niţel, cearcănele alea atenunându-i din tinereţe.

Amy Poehler

Comedianta n-are nevoie de machiaj, ci de acea carte de credit a lui Seth Meyers, din câte spune ea. Vă vine să credeţi că are 42 de ani?

Bar Refaeli

Superbul model israelian nici c-ar avea nevoie de trucuri de înfrumuseţare: machiaj ar putea să-i dăuneze grav frumuseţii naturale.

Tyra Banks

Nici mulatra, una dintre primii îngeri Victoria’s Secret, nu are nevoie de machiaj, când arată oricum de milioane şi naturală.

Lady Gaga

Deşi mulţi spun că nu este o femeie frumoasă, atunci când se lipseşte de costume penibile şi machiajul extravagant, o putem vedea aşa cum e: simplă, cu trăsături frumoase, mai de femeie reală.

Demi Lovato

Aceasta se trezeşte artista dis-de-dimineaţă. Mai exact, la 4 dimineaţa, şi parcă arată destul de fresh nemachiată.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Bătrâneţe fără... tinereţe: cum s-a transformat Kylie Jenner din cauza operaţiilor estetice

News

FOTO Bătrâneţe fără... tinereţe: cum s-a transformat Kylie Jenner din cauza operaţiilor estetice

Ultima speranţă a clanului Kardashiencelor s-a transformat radical şi în mod nefericit în ceea ce insista să nu ajungă: o păpuşă îmbătrânită, în goana după perfecţiune, la doar 17 ani. E minoră, dar arată de 30 de ani – un lucru trist pentru mezina familiei K, care s-a maturizat dramatic în câţiva ani.

Fashion

Marsala, culoarea anului 2015: Cum o poartă vedetele?

Cele mai frumoase femei au apărut pe covorul roşu ca nişte adevărate dive fără cusur. Şi când marsala, culoarea anului 2015, spun experţii care-au descoperit-o, transmite sentimentele de putere şi încredere, căldură şi maturitate, ce mai putem comenta? Să vedem ce staruri au excelat în a purta marsala la cele mai prestigioase evenimente!

În bikini de Sărbători! Ce vedete şi-au arătat formele acum

News

În bikini de Sărbători! Ce vedete şi-au arătat formele acum

Iarna nu-i ca vara în mod sigur pentru cei de peste Ocean, căci dacă la noi gerul ne ţine îmbărcaţi din cap până-n picioare, mai tot timpul în case, pe celebrităţile internaţionale, Sărbătorile le trezesc impulsul de-a se dezbrăca până la piele.

FOTO Mezina Kardashienilor, Kylie Jenner, şi-a distrus buzele cu botox

News

FOTO Mezina Kardashienilor, Kylie Jenner, şi-a distrus buzele cu botox

Intuiam deja şi chiar căzusem de acord că femeile din familia Kardashian preferă botoxul. Doar nu or să lipsească buzele pline, din arsenalul de forme voluptuoase! Însă în goana după atenţie, Kylie cea de 17 ani a asaltat Twitterul cu fotografii selfie

FOTO O mai ştiţi pe Curly Sue? Vezi cum arată fostul copilul-vedetă, la 33 de ani!

News

FOTO O mai ştiţi pe Curly Sue? Vezi cum arată fostul copilul-vedetă, la 33 de ani!

Celebra fetiţă din filmul de comedie din 1991, creaţă şi plină de idei trăsnite, este, în viaţa reală, un om cât se poate de normal, trecut chiar prin provocări nu chiar atât de frumoase. Pe numele ei Alisan Porter, actriţa a recunoscut recent că suferă de alcoolism şi că duce o luptă continuă cu dependenţele care i-au afectat viaţa,