FOTO Vedete fără machiaj pe Internet

6 iunie, 2014

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo. Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

Bineînţeles, imaginea pe care o afişează 99% din timp celebrităţile, ca scoase din cutie, nu este întotdeauna cea reală. Mai că nici cea aproape de realitate nu este! Retuşuri, cosmetică şi tratamente, toate le ajută să rămână nişte păpuşi pe scena Hollywoodului. Totuşi, regăsim unele vedete care nu se jenează să posteze online exact cum s-au trezit: cu faţa la cearşaf. Unele arată foarte bine înzestrate de la mama natură, altele ar avea nevoie de mici retuşuri pe ici, pe colo.

Să vedem care sunt vedetele trezite fără machiaj!

Zooey Deschanel

Vesela actriţă în mod sigur nu este o persoană matinală. Priviţi doar selfie-ul acesta de pe 17 mai, la care a scris: “Bună dimineaţa! Fără machiaj, fără filtru”. Şi parcă ne e dragă şi aşa, abia trezită din somn.

Cara Delevingne

Cu ea ne-am tot obişnuit să facă feţe-feţe, cu sau fără machiaj. Aici, pe 11 mai, într-o duminică relaxantă, la masă, în care-a preferat privirea intimidantă.

Lorde

Australianca recunoaşte că are probleme cu tenul, ca orice adolescent. De aceea, nici nu îi este jenă să posteze fotografii cu ea nemachiată şi în ipostaze personale, cum e aici, cu masca de dormit şi perna de gât Hello Kitty.

Kelly Osbourne

Poza pe care a postat-o pe 2 mai ne arată că arată fresh şi fără machiaj, cum bine ştie şi ea: “Nemachiată, îmi place!”

Adele

Artistă de succes şi mamă: la 25 de ani, Adele a postat o fotografie cu ea acasă, fără urmă de machiaj – deşi ar fi avut nevoie niţel, cearcănele alea atenunându-i din tinereţe.

Amy Poehler

Comedianta n-are nevoie de machiaj, ci de acea carte de credit a lui Seth Meyers, din câte spune ea. Vă vine să credeţi că are 42 de ani?

Bar Refaeli

Superbul model israelian nici c-ar avea nevoie de trucuri de înfrumuseţare: machiaj ar putea să-i dăuneze grav frumuseţii naturale.

Tyra Banks

Nici mulatra, una dintre primii îngeri Victoria’s Secret, nu are nevoie de machiaj, când arată oricum de milioane şi naturală.

Lady Gaga

Deşi mulţi spun că nu este o femeie frumoasă, atunci când se lipseşte de costume penibile şi machiajul extravagant, o putem vedea aşa cum e: simplă, cu trăsături frumoase, mai de femeie reală.

Demi Lovato

Aceasta se trezeşte artista dis-de-dimineaţă. Mai exact, la 4 dimineaţa, şi parcă arată destul de fresh nemachiată.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg