News

FOTO Ce vedetă s-a îngrăşat din nou?

FOTO Ce vedetă s-a îngrăşat din nou?

Ieri, această vedetă a fost văzută pe străzile din New York, încercând să se ascundă sub nişte haine prea puţin extravagante pentru stilul ei şi o imensă perucă creaţă, totul în genul anilor ‘80.

Ei bine, este vorba, dacă nu aţi ghicit, de nimeni alta decât Lady Gaga. O Lady Gaga îngrijorător de pufoasă zilele acestea. Sau poate că acei pantaloni scurţi nu sunt cea mai bună alegere pentru noua siluetă a vedetei în vârstă de 28 de ani.

Extravaganta cântăreaţă se află zilele acestea într-o pauză de turneu, turneu denumit The ARTPOP Ball tour, ultima cântare având loc pe 3 iunie, în San Jose, California.

Poate că acesta este şi motivul pentru care diva a acumulat aceste kilograme în plus, vizibile mai ales pe partea din spate a pulpelor.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Vezi cine este vedeta cu vergeturi pe sâni!

News

FOTO Vezi cine este vedeta cu vergeturi pe sâni!

Alimentaţia dezorganizată, oscilaţia în greutate şi ritmul alert cu care îşi trăieşte viaţa îşi spun cuvântul în cazul unor vedete. Acesta este şi situaţia în care se află această cântăreaţă celebră care pare, însă, să nu fie conştientă de acest lucru.

Lady Gaga, într-o rochie din origami. Originală sau nu?

News

Lady Gaga, într-o rochie din origami. Originală sau nu?

Este de apreciat Lady Gaga! Câtă imaginaţie să ai, încât să te poţi îmbrăca în fiecare zi altfel, dar deopotrivă de şocant? Să luăm, de exemplu, cazul de ieri, 24 noiembrie, când extravaganta cântăreaţă a părăsit