News

Rita Ora, părăsită de iubitul ei, Calvin Harris, pe Twitter

de admin

Rita Ora, părăsită de iubitul ei, Calvin Harris, pe Twitter

Surpriză total neplăcută pentru cântăreaţa de 23 de ani, de care DJ-ul scoţian s-a despărţit online, în timpul weekendului. Relaţia lor de mai bine de un an s-a terminat de curând, pare-se, iar artista nu se aştepta la anunţul public făcut de fostul ei iubit de 30 de ani.

“Rita se simte stânjenită de faptul că el a scris un tweet cu despărţirea lor. Nu credea că el o să facă anunţul, deci a fost şocată”, spune o sursă citată de The Sun. Calvin Harris a mai fost zărit în compania femeilor în ultimele săptămâni, dar iată că a hotărât să elucideze misterul.

“Pentru a potoli speculaţiile – eu şi Rita am încheiat relaţia acum ceva timp. Ea e o femeie frumoasa şi talentată şi îi doresc toate cele bune”, a scris el pe contul său de Twitter.

Şi ea a confirmat cu jumătate de gură, la rândul ei, faptul că sunt probleme în paradisul lor, acum ceva timp: “Nu sutn fana relaţiilor la distanţă. Dacă ai de ales, alegi să fii lângă persoana respectivă. Chiar mă întristează asta, dar trebuie să te descurci cu ce ai”.

Mulţi speculează că Justin Bieber s-ar fi aflat între cei doi, Rita apropiindu-se de acesta în ultimele luni, în timp ce lucrau împreună în studioul de înregistrări.

Modifică Setările