News

FOTO Gropiţe cu sex-appeal: bărbaţi sexy în obraji

de admin

Şi celebri, şi înzestraţi cu gropiţe în obraji? Următorii bărbaţi sunt alegerile noastre în topul cuceritorilor

Joseph Gordon-Levitt

Ah, Don Jon! Ne-a atras irezistibil de fiecare dată când zâmbea pe marile ecrane, în filmul cu acelaşi nume. Orice-ar face, gropiţele îl salvează din orice situaţie. Şi cu siguranţă iubita lui, Tasha McCauley, director la o companie de robotică ce ţine de NASA, are o slăbiciune pentru ele!

Află care sunt ceilalţi mândri deţinători de gropiţe în obraji!

Bruno Mars

Artistul de 28 de ani are oricum succes în muzică şi la femei, de ce să nu recunoaştem, dar şi gropiţele au avut cu siguranţă de-a face cu imaginea lui sexy. „Sunt singurul. Mai am patru surori şi un frate, dar sunt singurul care le are“, îi spunea muzicianul Mirandei Kerr la un moment dat.

Jake Gyllenhaal

Alissa Miller, iubita cu pauze a starului din „Donnie Darko“, îi iartă mofturile. Cum altfel, dacă actorul de 33 de ani are un asemenea zâmbet cu gropiţe? Chiar şi unul malefic atrage privirile cu încântare... poate de aceea, el şi blonda s-au împăcat din nou, de câteva săptămâni.

Jared Padalecki

Îl ştim de când era adolescentul rebel cu suflet de aur în serialul „Gilmore Girls“. Dar cu rolul din show-ul TV „Supernatural“ a câştigat milioane de fane, care suspină după nemaipomenitul lui zâmbet cu gropiţe.

Eddie Cibrian

LeAnn Rimes e o norocoasă: are un soţ actor, tată a doi copii, care a mărturisit că atuul său facial este o moştenire de familie, mama lui gândindu-se că gropiţele îl vor ajuta să câştige mai multe roluri.

Sam Claflin

Cu privirea pătrunzătoare, şuviţele blonde şi acele simpatice adâncituri în colţurile buzelor, nu ne miră că a fost ales în rolul lui Finnick din trilogia „Hunger Games“. Dar el glumeşte pe seama lor: „Ei m-au ales pentru că sunt opusul actorilor tineri, sexy şi arătoşi din film“.

Harry Styles

Aaaaaand the winner is... Harry, cântăreţul din trupa One Direction. Are el doar 20 de ani, dar a răvăşit minţile adolescentelor de pretutindeni, având iubite precum Taylor Swift, Cara Delevingne şi Kendall Jenner. Dar a cucerit el, cu gropiţele lui, şi femei mature, de 30 de ani. Un Don Juan în toată regula!

FOTO GULIVER/ GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

Interviu

INTERVIU Julianne Moore, favorită la Oscar: ”Cu toţii ne dorim premiul cel mare!”

Favorita la Oscarul pentru titlul de cea mai bună actriţă în rol principal ne povesteşte despre impresionanta sa interpretare a unui personaj sensibil, care are şanse uriaşe să-i aducă primul astfel de trofeu.

FOTO Cele mai neobişnuite nunţi ale starurilor

News

FOTO Cele mai neobişnuite nunţi ale starurilor

Că tot suntem în zodia nunţilor, să trecem în revistă şi unele dintre cele mai ciudate nunţi pe care şi le-au dorit vedetele îndrăgostite şi pe care le-au transformat în realitate. Castele, colţuri sălbatice de natură, decoruri fascinante, aranjamente bizare şi tematică

50 shades of… Leo! DiCaprio de-a lungul anilor, cum s-a schimbat actorul!

News

50 shades of… Leo! DiCaprio de-a lungul anilor, cum s-a schimbat actorul!

L-am iubit din prima clipă când l-am văzut, acum 20 de ani, o afinitate care nu s-a schimbat. Totuşi, ceva-ceva s-a transformat la el: lookul. Şi, în timp ce unii aprobă schimbările imaginii sale, alţii cred că fermecătorul actor a rămas unul şi acelaşi

1995 Tânăr, rebel şi aclamat de fane: este Leo la 21 de ani, cu feţişoara lui ca spuma laptelui. Anii ’90 s-au confirmat şi în stilul său. Uitaţi-vă doar la părul spicuit şi gulerul cămăşii supradimensionat, la premiera filmului „The Basketball Diaries“!

FOTO Înainte şi după: Kylie Jenner, victima chirurgiei plastice?

Beauty

FOTO Înainte şi după: Kylie Jenner, victima chirurgiei plastice?

Fiica de 16 ani a matroanei Kardashienilor a stârnit valuri de reacţii mirate cu înfăţişarea sa drastic schimbată, trădând folosirea bisturiului sau a injecţiilor botulinice

FOTO Interviu Andreea Fried: vezi cum arată vedeta Prima TV, în luna a 8-a de sarcină

Interviu

FOTO Interviu Andreea Fried: vezi cum arată vedeta Prima TV, în luna a 8-a de sarcină

Pentru Andreea, ultima jumătate de an a fost una a schimbărilor: aşteaptă primul ei copil cu Răzvan Enache şi, din martie, prezintă, de luni până joi, Ştirile Prima TV. Iată detalii din viaţa cuplului şi o şedinţă foto superbă cu vedeta însărcinată

Fashion

Foto Câştigătoare pe covorul roşu

Surprinzătoare, fabuloase, sexy, dar şi conservatoare, apariţiile vedetelor la evenimentele mondene ne inspiră sau ne intrigă de fiecare dată. Să le vedem, aşadar, pe cel mai bine îmbrăcate staruri, la cele mai recente evenimente de la ei!

8 fructe care te menţin sănătos

Beauty

8 fructe care te menţin sănătos

Sunt medicamentele verii, proaspete, delicioase şi pline de calităţi. Calităţi bine măsurate şi calculate de nutriţionişti, astfel încât să ştii exact ce şi cât să mănânci. Renunţă, aşadar, la gustările nesănătoase şi alege din