VIDEO Fiica Ritei Mureşan, protagonista colecţiei „Lashez Angels“

13 iunie, 2014
10422487 10203671342203638 5524727565757353748 n jpeg

Pentru lansarea celei mai recente colecţii a sa, creatoarea de modă a realizat un shooting inedit în vechiul cazinou de pe faleza din Constanţa, al cărei personaj central a fost chiar mezina sa, Gloria.

Pentru lansarea celei mai recente colecţii a sa, creatoarea de modă a realizat un shooting inedit în vechiul cazinou de pe faleza din Constanţa, al cărei personaj central a fost chiar mezina sa, Gloria.

Cresc repede fiicele Ritei Mureşan. Repede şi frumos! Căci atât Rebeca, cât şi Gloria au moştenit frumuseţea mamei lor, fost manechin de lenjerie intimă în Italia.

image

Deunăzi, la sfârşitul lunii mai, Rita şi mezina ei, Gloria, au dat o fugă până la Constanţa, unde au realizat un pictorial de excepţie între zidurile vechiului cazinou de pe faleza din Constanţa.

Şedinţa foto s-a vrut un preambul pentru lansarea colecţiei „Lashez Angels“, eveniment ce a avut loc miercuri, 11 iunie, pe terasa Promenada Mall, în prezenţa a numeroase vedete şi jurnalişti de modă.

vezi aici mai multe fotografii

Întreg conceptul a gravitat în jurul ideii de puritate, iubire şi daruri divine (principii pe care Rita le promovează cu fiecare ocazie), iar prezenţa Gloriei, îmbrăcată în alb, cu aripi de înger, a dat o notă de realism întregului spectacol.

image

Surpriza serii a fost recitalul oferit de cei de la Trei Sud Est, din al căror repertoriu fac parte şi binecunoscutele piese „Alături de îngeri“ şi „Clipe“ (cu referire la îngeri).

image

Foto: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg