Fashion

VIDEO Fiica Ritei Mureşan, protagonista colecţiei „Lashez Angels“

VIDEO Fiica Ritei Mureşan, protagonista colecţiei „Lashez Angels“

Pentru lansarea celei mai recente colecţii a sa, creatoarea de modă a realizat un shooting inedit în vechiul cazinou de pe faleza din Constanţa, al cărei personaj central a fost chiar mezina sa, Gloria.

Cresc repede fiicele Ritei Mureşan. Repede şi frumos! Căci atât Rebeca, cât şi Gloria au moştenit frumuseţea mamei lor, fost manechin de lenjerie intimă în Italia.

Deunăzi, la sfârşitul lunii mai, Rita şi mezina ei, Gloria, au dat o fugă până la Constanţa, unde au realizat un pictorial de excepţie între zidurile vechiului cazinou de pe faleza din Constanţa.

Şedinţa foto s-a vrut un preambul pentru lansarea colecţiei „Lashez Angels“, eveniment ce a avut loc miercuri, 11 iunie, pe terasa Promenada Mall, în prezenţa a numeroase vedete şi jurnalişti de modă.

vezi aici mai multe fotografii

Întreg conceptul a gravitat în jurul ideii de puritate, iubire şi daruri divine (principii pe care Rita le promovează cu fiecare ocazie), iar prezenţa Gloriei, îmbrăcată în alb, cu aripi de înger, a dat o notă de realism întregului spectacol.

Surpriza serii a fost recitalul oferit de cei de la Trei Sud Est, din al căror repertoriu fac parte şi binecunoscutele piese „Alături de îngeri“ şi „Clipe“ (cu referire la îngeri).


Foto: pagina personală

Modifică Setările