WP no category

FIFA 2014 Brazilia

ceremonia de deschidere

Comentarii

Articole asemănătoare

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

News

Cât au câştigat artiştii români în 2014 din difuzări?

Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi a realizat un top al celor mai profitabili artişti de la noi, pe baza datelor centralizate în ultimele 12 luni. Vezi cine conduce în clasament.

WP no category

Nr.126, 23 decembrie 2014

Ultimul numar pe 2014 al revistei OK! te asteapta la chioscuri mai devreme decat de obicei: maine.Te asteptam cu sedinte foto exclusive, langa brad, ale vedetelor de la noi, dar si cu retrospectiva a ceea ce s-a intamplat, peste an, la ei, in Cetatea Filmului. La multi ani OK!

WP no category

Nr.125, 11 decembrie 2014

Revista OK! a imbracat haine de sarbatoare si te asteapta la chioscuri cu un supliment special de Craciun, in care vei gasi cele mai interesante idei de cadouri. Si avem si alte surprize frumoase: un pictorial senzational cu familia Andreei Berecleanu, povestile celor mai influente femei ale anului si multe altele.

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

News

Abonează-te la revista OK! Magazine şi câştigă!

Un abonament pentru minimum 6 luni de zile la revista OK! Magazine îţi aduce şansa să câştigi unul dintre premiile campaniei: 1 tabletă sau unul dintre cele 50 de seturi de cosmetice Yves Rocher. Încheie un abonament

WP no category

Nr.123, 13 noiembrie 2014

Viata la curtile regale europene nu este deloc usoara, oricat de stralucitoare ne-ar parea noua, muritorilor de rand. Vezi in OK! ce se mai ascunde in spatele portilor inalte ale palatelor. Avem si surprize din lumea celor fara sange albastru, si anume primele poze cu Claudia Pavel si fiul ei.