Gossip

Uite cât a slăbit Valentina Pelinel!

Uite cât a slăbit Valentina Pelinel!

Deşi încearcă să nu arate cât de mult a afectat-o divorţul de politicianul Cristian Boureanu, fostul manechin nu-şi poate ascunde lividitatea şi silueta tot mai subţire. Iată cum arată acum.

Prezentă la ziua de naştere a „mamei Zina“ (fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu), Valentina Pelinel s-a fotografiat alături de sărbătorită şi de câteva foste colege de breaslă.

Şi, deşi ne-am obişnuit s-o vedem afişând o siluetă zveltă, n-am putut trece cu vederea faptul că, de data aceasta, Valentina pare mai slabă ca oricând.

E-adevărat că stresul lansării gamei de bijuterii, a cărei imagine este, i-ar fi putut cauza această pierdere bruscă în greutate. Dar credem că mult mai mult a contribuit durerea separării de soţul ei, Cristian Boureanu, alături de care părea că formează cuplul ideal.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Beauty

Cele 10 reguli de frumuseţe ale Valentinei Pelinel

E mereu în formă, totdeauna zâmbitoare şi în permanenţă pozitivă. Modelul pare că a găsit reţeta ideală pentru un corp sănătos şi frumos şi pentru menţinerea tinereţii chipului. Iată care sunt micile ei secrete.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.