News

Fetele de la Andre, reunite după 12 ani. Cum arată acum!

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, membrele fostei trupe Andre, care făcea furori la începutul anilor 2000, s-au reîntâlnit în platoul aceleiaşi emisiuni, după 12 ani de la despărţire.

Realizatorul TV Mihai Morar i-a făcut o surpriză uriaşă Andreei Bălan, căreia i-a adus-o în platoul emisiunii pe fosta colegă de trupă, Andreea Antonescu. Emoţionată de revederea fostei colege, Andreea Bălan a mărturisit că are o relaţie specială cu Andreea Antonescu: „Avem o legătură mai puternică, la nivel spiritual. Chiar dacă nu am vorbit cu Andreea un an, doi, trei, am reluat relaţia de unde a rămas. Andreea mi-a fost alături mereu când mi-a fost greu".

„Când eram mici, toată lumea ne vorbea despre fenomenul Andre. Atunci nu realizam la ce nivel suntem. Nu cred că a fost vorba de vreun secret, ci de simplitatea noastră: tatăl Andreei ne făcea piesele, tata ne mamageria. Nu era nimic fabricat. Dacă voiam să ne facem unghiile, ne uitam la fetele de lângă noi şi ni le făceam la fel. Nu existau stilişti",a spus Andreea Antonescu.

Vezi aici fotografii de la reuniune!

Modifică Setările