News

Melanie şi-a acoperit tatuajul cu numele fostului soţ!

de admin

Melanie şi-a acoperit tatuajul cu numele fostului soţ!

...sau pe cale de a deveni fostul soţ, mai exact. Vorbim, desigur, despre Antonio Banderas şi inima care încadra numele "Antonio" cât se poate de vizibil pe braţul drept al lui Melanie. Iată ce-a făcut vedeta la o săptămână şi jumătatate după anunţul divorţului!

Melanie Griffith a avut o apariţie surprinzătoare la Festivalul de Film din Taormina (Italia), unde nu doar a socializat, chipurile, veselă, cu Eva Longoria... dar a şi pozat cu braţele la vedere, pentru ca toată lumea să poată observa cum l-a şters ea pe Antonio din viaţa ei! Un gest simbolic, desigur: actriţa a acoperit cu un strat gros de fond de ten numele "Antonio" încadrat de o inimă, pe care a lăsat-o în continuare vizibilă, după cum a semnalat RadarOnline. Este poate cea mai bună dovadă că divorţul lor nu este deloc în termeni amiabili, aşa cum au pretins în comunicatul oficial, şi că în culise apele sunt destul de învolburate între Melanie şi Antonio.

Interesant este că vedeta a socializat intens în Taormina tocmai cu Longoria. Probabil că cele două au avut ce-şi spune şi s-au simţit apropiate de experienţe similare: Eva a trecut şi ea printr-un divorţ, cel de Tony Parker. Mai mult, Longoria îşi tatuase pe ceafă numărul 9 de pe tricoul purtat de baschetbalistul Parker, pentru ca, la scurt timp după despărţirea de acesta, să şteargă tatuajul cu laserul.

Foto: RadarOnline

Modifică Setările