News

TOP Cine sunt cele mai sexy iubite sau soţii de fotbalişti?

TOP Cine sunt cele mai sexy iubite sau soţii de fotbalişti?

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia aduce în atenţia publicului şi iubitele şi soţiile fotbaliştilor care, de multe ori pot să capteze toată… atenţia.

Multe dintre ele sunt fotomodele, actriţe şi cântăreţe, iar, pe lângă faptul că au lângă ele sportivi de renume, acestea mai au ceva în comun: frumuseţea. Vă prezentăm în continuare o listă, întocmită de publicaţia „Esquire“, a celor mai atrăgătoare partenere de viaţă ale fotbaliştilor.

Irina Shayk

Fotomodelul rus Irina Shayk (28 de ani) are o relaţie cu fotbalisul portughez Cristiano Ronaldo (29 de ani) din 2010. Recent, cuplul a apărut pe coperta ediţiei spaniole a revistei „Vogue“. Irina Shayk a cunoscut faima în 2007, când a început să pozeze în ediţiile anuale ale „Sports Illustrated Swimsuit“, devenind imaginea unor branduri renumite de lenjerie şi apărând în pictoriale şi reclame pentru acestea.

Sara Carbonero

În vârstă de 30 de ani, partenera portarului spaniol Iker Casilias (33 de ani) este o jurnalistă sportivă care a devenit cunoscută după Cupa Mondială din 2010, atunci când publicaţia „Time“ a scris că, în timpul meciului dintre Spania şi Elveţia, ea l-ar fi distras pe sportiv, ceea ce a dus la pierderea meciului pentru spanioli. În 2009, Sara a fost numită „Cel mai sexi reporter din lume“ de către „FHM“, un an mai târziu devenind „Cea mai fotografiată persoană din lume“, în urma unui interviu luat iubitului ei după un meci.

Vezi restul topului aici: adev.ro/n7bqhi

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Irina Shayk, topless pe coperta Sport Ilustrated

News

FOTO Irina Shayk, topless pe coperta Sport Ilustrated

Este de curând celibatară şi pare să profite de această situaţie din plin. Irina Shayk, căci despre ea era vorba, a realizat de curând un pictorial incendiar pentru Sport Illustrated, în care a pozat topless.

Back in the game! Prima apariţie a Irinei Shayk după despărţirea de Cristiano Ronaldo!

News

Back in the game! Prima apariţie a Irinei Shayk după despărţirea de Cristiano Ronaldo!

Au încheiat subit o relaţie de cinci ani, lăsându-i pe toţi să se întrebe care este motivul real al despărţirii. Ba că fotbalistul i-ar fi fost infidel, ba că Irina nu prea o avea la suflet pe mama soacră. Cert este că despărţirea este irevocabilă şi că cei doi acum îşi văd separat de drum.

Gossip

FOTO Cristiano Ronaldo a dat-o uitării pe Shayk. Iată pe cine a pus ochii acum!

Nici bine nu şi-au anunţat despărţirea, că Ronaldo a şi trecut mai departe. Pentru fotbalistul în vârstă de 29 de ani, Irina Shayk este deja de domeniul trecutului. Proaspăt burlac, Cristiano se bucură de atenţia multor domnişoară, însă el şi-a îndreptat atenţia numai asupra uneia.

News

Iată motivul despărţirii Irinei Shayk de Cristiano Ronaldo!

După ce zilele trecute a fost remarcată lipsa Irinei Shayek la un eveniment important din viaţa lui Cristiano Ronaldo au apărut primele zvonuri privind o despărţire între cei doi. Şi se pare că nu au fost false. Zilele trecute, un reprezent al fotomodelului de origine rusă