News

Roxana Ciuhulescu se întoarce în televiziune

Roxana Ciuhulescu se întoarce în televiziune

La un an de la despărţirea de Pro TV, fostei prezentatoare a emisiunii “Pro Motor” i s-a făcut dor de platourile de filmare şi spune că-şi doreşte să lucreze din nou în televiziune.


Roxana şi-a surprins admiratorii, spunând: „A sosit momentul să fac un alt pas în cariera mea. Poate o să vă surprindă alegerea mea... însă recunosc că şi pe mine m-a surprins“, a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de socializare.

„În viaţă nimic nu este întâmplător şi nu trebuie să ne temem de provocări. Vă spun sincer, am suferit enorm când am plecat din ProTv şi am zis că nu mă voi reintoarce în televiziune. Uneori trebuie să mori puţin în interior pentru a te putea renaşte si ridica iarăşi ca o versiune a ta mai puternică şi mai înţeleaptă“, mai scrie ea pe contul său de Facebook.

„În curând se face anul de la «divorţul» de Pro, dar iată că ceva m-a convins să mă întorc. Iar banii nu sunt întotdeauna cei mai importanţi, ci satisfacţiile sufleteşti. Doamne ajută sa fie bine! Sau cum ar spune cineva: «Să fie bine ca să nu fie rău». Curând am să va divulg tot, promit. Până atunci...Adio ProTv!“, a anunţat Roxana.

Foto: pagina personală

Modifică Setările