News

George Clooney dă filmele pe politică?

de admin

Familia marelui star care se pregăteşte de nuntă în toamnă e convinsă că acesta va renunţa la actorie pentru a-şi încerca şansele în viaţa politică, imediat după ce se-nsoară cu Amal Alamuddin.

Şi, având în vedere pasiunea şi activismul lui Clooney în ceea ce priveşte multe cauze politice, de-a lungul anilor, nu ne-ar mira să-l vedem la Washington DC, chiar dacă până cum a negat ideea!

“George va candida pentru un post politic, mai ales după căsătoria cu Amal, de vreme ce acest lucru îi va deschide multe portiţe. Şi Nick, tatăl lui, a candidat… dar a pierdut. Totuşi, statutul de om însurat îl va face pe George să fie mai cu picioarele pe pământ şi va părea mai puţin un playboy – asta îi va da multă credibilitate.”, a declarat mătuşa actorului din “Gravity”, Starly Clooney, pentru ziarul britanic Daily Mail.

Şansele ca regizorul de 53 de ani are o relaţie cu Amal (36), activistă social şi avocată de prestigiu de origine britanico-libaneză, de aproape un an de zile, cei doi stabilind nunta pentru toamnă, în Italia.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Vedetele române la „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine”

News

Vedetele române la „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine”

Cabral, Alice Năstase-Buciuta, Irina Mohora, Simona Ţăranu, Alin Gălăţescu, Florin Grozea, Sorin Brotnei, Vladimir Drăghia au pornit într-o călătorie cinematografică vizionând în avanpremieră „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine”.

News

Amal Alamuddin, stylish, dar atât de slabă: cum arată acum soţia lui Clooney

La şapte luni de la cea mai aşteptată nuntă a anului 2014 dintre George Clooney şi frumoasa avocată pentru drepturile omului, Amal Alamuddin, aceasta arată mult mai slăbită, stârnind speculaţii că presiunea celebrităţii şi agenda încărcată au afectat-o fizic.

În ce loc de vis petrec George Clooney şi soţia sa, Amal, luna de miere?

News

În ce loc de vis petrec George Clooney şi soţia sa, Amal, luna de miere?

Sunt proaspăt căsătoriţi, par că se iubesc de-o veşnicie, trăiesc pe picior mare şi, prin urmare, luna de miere ar trebui să fie una pe măsura lor, nu? La o săptămână de la faimoasa nuntă a anului, celebrată în Veneţia timp de 3 zile şi 3 nopţi, starul de 53 de ani i-a

Mireasa Amal Alamuddin, în Vogue: din culisele nunţii

News

Mireasa Amal Alamuddin, în Vogue: din culisele nunţii

Se pare că zeiţa modei, Anna Wintour, n-a fost degeaba la nunta anului, ca invitat. Aceasta şi-a asigurat şi nişte cadre exclusive pentru ediţia americană a revistei Vogue, cu mirii anului, Amal Alamuddin şi George Clooney.

News

De ce Brad Pitt n-a fost prezent la nunta bunului său prieten, George Clooney

Toată lumea se întreba de ce starul de 50 de ani, proaspăt însurat şi el cu Angelina Jolie la final de august, nu a participat chiar la nuntat celui mai bun prieten şi coleg al său, la mult aşteptata lui nuntă.

Gossip

George şi Amal: câţi invitaţi vor avea şi cine va cânta la nuntă

Deja ştim că importanta ceremonie va avea loc la Veneţia, spre final de septembrie. Însă nu ştim exact data, deşi se vorbeşte că va fi pe 27 septembrie, cu surse confirmând că hotelurile veneţiene unde ar avea loc petrecerea sunt deja închirate full

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

News

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

Mai exact, starul de 53 de ani se va însura cu Amal Alamuddin pe 27 septembrie în Veneţia, iar petrecerea lor fastuoasă va avea loc nu în unul, ci două palate renascentiste superbe, în cadrul hotelurilor Palazzo Papadopoli şi Cipriani – favoritul regretatei Lady Di.

Unde se va însura George Clooney? Anunţul făcut de star! 

News

Unde se va însura George Clooney? Anunţul făcut de star! 

Faimosul burlac de 53 de ani a anunţat de curând că el şi logodnica sa, avocata Amal Alamuddin, vor organiza ceremonia nupţială într-unul din cele mai romantice oraşe. Cuplul, logodit abia în aprilie, anul acesta, pare că se va căsători la finalul lunii acesteia.

Cine  o compară pe Kim Kardashian cu o operă de artă?

News

Cine  o compară pe Kim Kardashian cu o operă de artă?

Adrien Grenier, starul din “Entourage”,s-a gândit că starleta, celebră pentru postările dese pe Instagram în diferite selfie-uri sau ipostaze sexi, ar fi exemplu perfect pentru a demonstra “inegalitatea socială”.