News

FOTO Frumoşii de la Mondial: The Dream Team

Campionatul din Brazilia este, şi pentru microbiste, un bun prilej de a-şi testa cunoştinţele fotbalistice. Cei mai frumoşi ochi, cel mai fit corp, cel mai cool tatuaj, cele mai multe pătrăţele... Şi n-au nevoie de 90 de minute pentru a se convinge cu cine-ar face schimb de tricouri, după meci. Vă prezentăm cea mai seducătoare echipă care „încinge“, zielele acestea, stadioanele!

Robin van Persie: Olanda (30)

Aye Aye, Captain!

Un olandez brunet ca un spaniol şi talentat ca un brazilian. Cel mai bun fotbalist din Ţara Lalelelor ar fi şi un om de bază în naţionala arătoşilor.

Click pe următoarea!

Cristiano Ronaldo: Portugalia (29)

Rich & famous

Este regele vestiarelor, idolul fotomodelelor, spaima gelului de păr şi cel mai cochet fenomen fotbalistic de la David Beckham încoace.

Diego Forlan: Uruguay (35)

Besame Mucho

Cu buclele lui blonde şi fizicul demn de manualele de anatomie, sigur este un fotbalist bun. Bun pentru fanteziile doamnelor. Şi ale domnilor, cine ştie…

Olivier Giroud: Franţa (27)

Oh là là!

Atacantul cu mină obraznică, ca un francez get-beget, aduce un pic cu Beckham. Să fie zâmbetul demn de o reclamă la pastă de dinţi, freza glossy sau tatuajele complexe? Orice ar fi, îl băgăm în echipă!

Neymar da Silva: Brazilia (22)

En Vogue

Acestui Justin Bieber al sportului rege îi place să experimenteze cu frezele lui şuie. O fi el talentat, dar în echipa noastră joacă încă la juniori. Aşteptăm următorul Mondial.

Sergio Romero: Argentina (27)

Care Casillas?

Brunet, înalt, bronzat. Checked! Pasional ca un tango, portarul argentinian arată bine între buturi, aşa că naţionala „noastră“ n-ar suferi după plecarea lui Iker. La capitolul imagine, vrem să spunem.

foto: guliver/rex features/getty images/splash news, hepta

Modifică Setările