News

Cinci ani fără Michael

Cinci ani fără Michael

Zi neagră pentru fanii megastarului, care marchează astăzi cinci ani fără Regele Muzicii Pop. Post mortem, averea lui a fost în continuă creştere, iar în prezent depăşeşte datoriile pe care acesta lupta din răsputeri să le plătească în timpul vieţii.


25 iunie 2009: o zi pe care milioanele de fani ale lui Michael Jackson cu siguranţă nu o vor uita. O lume întreagă privea cu durere aceste imagini, în care Michael jackson era dus cu o ambulanţă la spital, în urma unei intoxicaţii cu un anestezic puternic, pe care artistul îl folosea ca somnifer. Substanţa i-a fost pusă la dispoziţie de medicul său, condamnat între timp la patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

N-a apucat să-şi ia rămas-bun de la lume aşa cum îşi dorea. Plănuia 50 de concerte la Londra, însă cei din jurul său erau destul de sceptici că va putea să le susţină. Secat de puteri şi bolnav, artistul era hotărât să-şi plătească imensa datorie de 400 de milioane de dolari, pusă pe seama stilului său de viaţă excentric.

În ultimii cinci ani, problema datoriilor pare să fi dispărut. Potrivit ultimelor estimări, fondul care administrează averea megastarului în numele moştenitorilor săi, mama şi cei trei copii, a încasat peste 700 de milioane de dolari, averea sa totală ajungând undeva în jurul sumei de 2 miliarde de dolari. Asta, mulţumită unui film cu ultimele repetiţii ale cântăreţului, a unor spectacole Cirque du Soleil în care apare sub formă de hologramă, dar şi a mai multor albume postume realizate în colaborare cu alţi artişti: Justin Bieber, Lady Gaga, Justin Timberlake, pentru a numi doar câţiva dintre ei.

Mai mult, anul acesta Michael Jackson a ajuns din nou pe primul loc în topul muzical britanic, cu cel mai recent album postum al său, „Xcape”.

După numeroase scandaluri şi procese, familia lui Michael Jackson încearcă să meargă mai departe. Cei trei copii ai megastarului îşi trăiesc vieţile cât mai departe de ochii iscoditori ai presei.

Astăzi, sute de fani ai regretatului artist au anunţat că se vor aduna pe cunoscutul bulevard Walk of Fame din Hollywood. Aceştia vor aprinde lumânări şi vor aşeza flori pe locul unde se află steaua ce poartă numele lui Michael Jackson.

La rândul lor, fanii din Spania se vor aduna pe plaja Catalunya din Barcelona, unde vor interpreta câteva dintre hit-urile care i-au adus celebritatea lui Michael Jackson. Comemorări similare vor avea loc şi în oraşe precum Sydney, Amsterdam, Londra, New York şi Berlin.

Revista “OK! comemorează aceşti cinci ani fără Michael cu un cover story dedicat în ediţia ce apare mâine pe piaţă.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Doliu în Orientul Mijlociu. Regele Abdullah al Arabiei Saudite a murit

News

Doliu în Orientul Mijlociu. Regele Abdullah al Arabiei Saudite a murit

Cel mai puternic lider al lumii arabe s-a stins din viaţă noaptea trecută, la vârsta de 90 de ani. Nu doar familia, ci şi întregul stat din Orientul Mijlociu poartă astăzi doliu naţional, regele urmând să fie înmormântat, potrivit tradiţiei, chiar azi.

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

News

Copiii lui Michael Jackson primesc o alocaţie de 8 milioane $

Un tribunal a decis ca cei trei moştenitori ai megastarului, Prince, Paris şi "Blanket", să primească o alocaţie anuală din care să se asigure plata educaţiei, a vacanţelor şi gărzilor de corp care-i însoţesc.

O nouă lovitură pentru familia Jackson

News

O nouă lovitură pentru familia Jackson

Finalul procesului împotriva AEG Live, pe care o considerau vinovată de moartea fiului lor, le-a lăsat un gust şi mai amar părinţilor megastarului, după ce un judecători a decis ca aceştia să achite

News

Administratorii averii lui Michael Jackson s-au servit din averea lui?

Nici în mormânt megastarul nu-şi poate găsi liniştea şi, în ciuda averii colosale strânsă postmortem, care a acoperit datoriile acumulate în ultimii ani de viaţă, hienele financiare încă se înfruptă din munca sa.

News

Vedetele, despre Adrian Iovan

Impresionaţi de dispariţia subită a pilotului, cei care l-au cunoscut pe fost soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan au transmis câteva gânduri pe conturile lor de socializare. Iată câteva dintre ele.

Roxana Ciuhulescu
„Nu-mi vine să cred că... a zburat spre Rai.
A salvat 6 oameni, însă el n-a mai rezistat, eşti un erou Adrian Iovan. Îmi plânge sufletul pentru că am pierdut un prieten extraordinar şi un pilot de nota 10.

News

Medicul Conrad Murray vrea să profeseze din nou

Doctorul care se face vinovat de sfârşitul tragic al starului pop Michael Jackson vrea să-şi reia activitatea, după ce va fi eliberat din închisoare. Ceea ce se va întâmpla cât de curând.

News

Procesul AEG: dezvăluirile bodyguardului lui Michael Jackson

Deunăzi, fosta gardă de corp a megastarului a fost chemat în faţa instanţei să depună mărturie în procesul intentat de mama regelui pop, Katherine Jackson, companiei de asigurări ce trebuia să organizeze turneul „This is it“.