News

FOTO Steven Tyler, rebelul modei la 66 de ani?

de admin

FOTO Steven Tyler, rebelul modei la 66 de ani?

Rebelul muzicii a-nceput să tatoneze tot mai mult cu moda, ţinutele lui eclectic şi uşor bizarre fiind din ce în ce mai prezente în garderoba sa de “oraş”. Chiar şi fiica sa, Liv Tyler, a recunoscut că învaţă foarte multe de la el, în ce ţine de modă şi frumuseţe. „În ziua de azi, când merg să stau cu el, mereu ajung să dau o raită prin produsele lui cosmetice, le are pe cele mai bune“, a spus frumoasa actriţă despre rockerul de 66 de ani.

Unii spun că a început să rivalizeze cu modelele de pe catwalk, asta mai ales după apariţiile sale la Săptămâna Modei de la Milano. La un asemenea eveniment, vedem multe ciudăţenii într-ale modei pe care n-am putea să le aplicăm în viaţa reală. Însă solistul trupei Aerosmith s-a distrat teribil când a concurat cu modelele, de vreme ce a ales ţinute statement, la prezentările lui Roberto Cavalli, Stella McCartney şi Giorgio Armani.

Prima alegere a însemnat culoare, pantaloni evazaţi, geacă de piele şi zorzoane la gât, cu care a realizat mai multe poze de streetstyle.

A doua a fost una funky, pentru petrecerea în grădină a Stellei McCartney, unde a purtat o tunică lungă albă, cu o vestă, aceleaşi zorzoane şi cizme cu botul ascuţit.

La a treia apariţie, deja a trecut la trendul animal print, cu pantaloni şi cămaşă imitaţie de piele de şarpe, cu alb, la care a asortat o jachetă în ton, metalică cu tonuri roz, semnată Cavalli.

FOTO WENN, DailyMail.co.uk

Modifică Setările