News

FOTO Steven Tyler, rebelul modei la 66 de ani?

de admin

FOTO Steven Tyler, rebelul modei la 66 de ani?

Rebelul muzicii a-nceput să tatoneze tot mai mult cu moda, ţinutele lui eclectic şi uşor bizarre fiind din ce în ce mai prezente în garderoba sa de “oraş”. Chiar şi fiica sa, Liv Tyler, a recunoscut că învaţă foarte multe de la el, în ce ţine de modă şi frumuseţe. „În ziua de azi, când merg să stau cu el, mereu ajung să dau o raită prin produsele lui cosmetice, le are pe cele mai bune“, a spus frumoasa actriţă despre rockerul de 66 de ani.

Unii spun că a început să rivalizeze cu modelele de pe catwalk, asta mai ales după apariţiile sale la Săptămâna Modei de la Milano. La un asemenea eveniment, vedem multe ciudăţenii într-ale modei pe care n-am putea să le aplicăm în viaţa reală. Însă solistul trupei Aerosmith s-a distrat teribil când a concurat cu modelele, de vreme ce a ales ţinute statement, la prezentările lui Roberto Cavalli, Stella McCartney şi Giorgio Armani.

Prima alegere a însemnat culoare, pantaloni evazaţi, geacă de piele şi zorzoane la gât, cu care a realizat mai multe poze de streetstyle.

A doua a fost una funky, pentru petrecerea în grădină a Stellei McCartney, unde a purtat o tunică lungă albă, cu o vestă, aceleaşi zorzoane şi cizme cu botul ascuţit.

La a treia apariţie, deja a trecut la trendul animal print, cu pantaloni şi cămaşă imitaţie de piele de şarpe, cu alb, la care a asortat o jachetă în ton, metalică cu tonuri roz, semnată Cavalli.

FOTO WENN, DailyMail.co.uk

Comentarii

Articole asemănătoare

Drew Barrymore şi-a schimbat lookul! Cum îi stă actriţei?

Beauty

Drew Barrymore şi-a schimbat lookul! Cum îi stă actriţei?

De la buclele blonde şi în degrade, ce aminteau de dulceaţa personalităţii ei de altădată şi de o imagine serenă, acum, vedeta de 39 de ani a ales o schimbare bruscă de look, alegând o nuanţă de păr mai sobră şi mai matură, dar la fel de frumoasă.

Este Liv Tyler însărcinată?

Gossip

Este Liv Tyler însărcinată?

Actriţa de 37 de ani tot alimentează speculaţiile că este gravidă din nou, cu al doilea ei copil, după ce în repetate rânduri s-a ferit de bliţurile paparazzilor acoperindu-şi abdomenul. Potrivit E! Online, Liv ar fi însărcinată cu primul copil cu iubitul ei britanic, Dave Gardner.

FOTO Paris Hilton: cele mai sumare şi riscante ţinute din anii '00 până azi

Fashion

FOTO Paris Hilton: cele mai sumare şi riscante ţinute din anii '00 până azi

Stilul vestimentar al acestei moştenitoare de 32 de ani n-a fost întotdeauna strălucit. Ba chiar a debutat cu lipsa hainelor în cea mai mare parte a timpului, lăsând la vedere tot ce se poate, din trupul silfid al blondinei. Fuste mini, bustiere, topuri decoltate şi rochii transparente - nu au fost întotdeauna cele mai bune alegeri ale ei. Aşadar, să vedem 5 dintre cele mai nepotrivite, penibile sau riscante ţinute din 2000 până azi!