News

Staruri în imagini: S-a întâmplat la Hollywood

Staruri în imagini: S-a întâmplat la Hollywood

Vedetele de la Hollywood sunt neobosite. Mai ales având în vedere că timpul lor liber ne aparţine, puţin, şi nouă. Asta deoarece paparazzi sunt mereu pe urmele lor, surprinzându-le atunci când se aşteaptă mai puţin, în cele mai amuzante ipostaze. Să le vedem pe cele mai amuzante şi cele mai recente! Lady Gaga& Kim Kardashian În sâni să ne duelăm! Ambele îi au la vedere. Sau fie, ca să stabilim adevărul istoric, sunt doar parţial acoperiţi. Şi ambele plimbă, în această stare, un pui prin New York. Unul de câine, prima, şi unul de om, a doua. Cu toate acestea, în niciunul dintre cazuri nu se justifică… expunerea. Cine-a orbit?

Click pe următoarea!

Kate Middleton& Prinţul George

Faceţi jocurile!

Cum să nu-ţi placă Ducesa Kate? Priviţi-o, numai, ce dexteritate are la acest nou sport regal: polo cu bebe. Cum se joacă? Ai nevoie de un vlăstar cu sânge albastru, ca năbădăiosul George, o crosă şi multă voinţă. Şi reflexe bune, căci trebuie să controlezi şi unul, şi alta foarte bine. Spre deosebire de tradiţionalul polo pe cai, unde patrupedul te ajută, în cazul de faţă, coechipierul în scutece mai mult te încurcă.

Click pe următoarea!

Orlando Bloom

Nani, nani…

Ce face somnul din om! Sau mai degrabă dintr-un puşti. Dar ne place că la fel de drăgălaşul tătic al prea somnorosului Flynn este mulţumit de găselniţa sa, în materie de adormit copiii. Aşa, cel mic poate visa frumos, iar noi, fără nicio legătură, putem visa la cel mare.

Click pe următoarea!

Hugh Jackman

Nu e el!

Am înţeles! Actorul se ascunde. Dar parcă exagerează cu asta. Barbăfalsă, ochelari fumurii, pălărie de paie, tufă imensă… Am înţeles, bărbatul din imagine nu-i Hugh, copila nu-i fetiţa lui, Ava, iar câinele nu-i ceea ce pare a fi. Buldog, adică. Sau e?

Chris Martin

Omul orchestră

Nu ne imaginam că-l va lăsa Gwyneth Paltrow, după despărţire, chiar în… toba goală. Să ţină întreaga formaţie, cu instrumente cu tot, pe umerii lui dezvoltaţi şi pe braţele bine făcute, ca ultimul artist de stradă. Poftim, e doar o filmare? Iar solistul Coldplay e tot putred de bogat? Şi Gwyneth i-e încă soaţă? Ăsta da coşmar.

foto: guliver/splash news, hepta, rex features

Modifică Setările